FotogROCK projesi klibi

Değerli arkadaşlar,
Bir yılı aşkın bir süredir amatör rock gruplarını sahne ve stüdyo ortamlarında belgelemeye yönelik "FotogROCK" başlıklı bir fotoğraf projesi üzerinde çalışmaktayım. Artık sona yaklaştık.

Proje fotoğraflarının tamamı Ankara'da çekildi. Ankaralı gruplar ağırlıklı olmakla birlikte Ankara'ya konser vermeye gelen amatör grupların bir bölümü de fotoğraflanarak projede yerini aldı.

Projenin 2005 yılı içinde çekilen fotoğraflarından oluşan bir klibi aşağıdaki adresten indirebilirsiniz:

http://rapidshare.de/files/21846968/sonrock.exe.html

Eski yoğunlukta olmasa da bazı etkinliklerde görüşeceğiz yine.

Projenin tüm aşamasında ilgi ve desteklerini esirgemeyen amatör rock gruplarına, mekan sahipleri ve görevlilerine, dinleyicilerine ve proje iletişimlerimin büyük kısmında adeta elim ayağım olan bu önemli platforma yani www.turkrock.com'a çok teşekkür ediyorum.

Abdurrahman Antakyalı
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
LiMoN demiş ki:
bittimi proje... devam ediyomusunuz...

sevgiler...

Projenin sahne ve stüdyo aşaması bitti.
Yeni altbaşlıklar altında değişik rock projeleri var aklımda gelecek yıl için. Bu projelerimde de amatör gruplarla iletişim olacak yine. Ama "Amatör Rock Grupları" üzerine yaptığım bu genel çalışma noktalandı.

FotogROCK'un geçmişe yönelik fotoğraf paylaşımları www.fotomuhabiri.com sitesi üzerinden devam edecek. Önümüzdeki günlerde Kasım ve Aralık 2005'te çekilen fotoğraflar da bu adrese eklenecek. 2006 yılında çekilen fotoğraflar da tek başlık altında sunulacak.

Fotoğraflar ilk aşamada İletişim Fakülteleri, üniversitelerin fotoğraf bölümleri ve fotoğraf derneklerinde gösterilmeye başlandı. Yakında uluslararası bir fotoğraf ajansı tarafından dünya medyasının ilgisine sunulacak. Fotoğraflardan oluşan bir sergi de ilk olarak Ankara'da açılacak.

Yukarıdaki Rapid adresindeki klip yakında güncellenecek. Onu da, projenin her aşamasında sıcak ilgilerini hissettiğim Amatör Rock camiası ile paylaşacağım.
 
Abicim hayırlı olsun...Bu projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduk...Umarım hiç bitmez.. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var çünkü... :)

Bu arada buu akşam Anatolia showland'e bekliyoruz...
 
Arka planda "Battle Hymns" çalması çok güzel olmuş hatta gözümden kaçmadı değil şarkının çığlık atan bölümlerinde yine çığlık atan solistlerin fotoğrafları var çok güzel ve ince bir yaklaşım...Başarılarınızın devamını diliyorum...
Saygılar...
 
Ben size teşekkür etmek istiyorum.Gruplar kendileri fotoğraf çekmek isteseler bile bu işin nasıl yapılacağını bir profosyonel gibi bilmedikleri için düzgün fotoğraflar çekemiyorlar.Siz gerçekten çok güzel kareler yakalamışsınız.Umarım tüm çalışmalarınız en az bunun kadar güzel olur(ne kadar anlıyorsam ben fotoğaftan işte :) )
 
Abdurrahman abi eline koluna saglık cok guzel olmus , iyi ki varsın sen olmasan bu kadar guzel fotograflarımız olmayacaktı sanırım , insan izlerken o anlara geri donuyor :) Umarım seni yine konserlerimizde bolca görürüz ...
 
Ellerine sağlık abi :)= Hatırlıyorum sen projeye ilk başladığın zaman tanışmıştık...Bu projeyle ilgili ilk fotoğraflarını çekiyordun...1 mi 2 sene mi oldu?Gelişti büyüdü proje...Bizler de geliştik büyüdük :)= Müzik dışındaki projelerin de süper...Başarılar kocaman kocaman...

...Sevgiler&Saygılar...
 
İşyerimden nete giriyorum. Daha önce grup forumlarında fotolarınızı takip ediyordum. Merak ettim indirdim. Bir süre sonra sesi duyan arkadaşlarım başıma toplandı ve baştan bir daha izledik. Sonra bir daha da izledik. Bu müzikle ilgisi alakası olmayan arkadaşlarım bile hayranlık duydu. Hep birlikte alkışlıyoruz. Elinize sağlık.
 
Geri
Üst