Kontess

D

dishybasses

Kontess
Başta Merve ve Tuğçe(eski davulcu)'nun bir dişi grup kurma isteğiyle oluşmuş Tuğçe(bass)'yi bulunca kurulmuş bir grup sonradan zaman ilerledikçe ilker ve barış'ında eklenmesiyle grup son halini almıştır. Şimdi 2 dişi 2 erkek olarak besteleriyle tam gaz gelen bir gruptur. İşte grup üyeleri:

Vokal-elektro gitar (ritim): Merve ÇAYDERE;
Hacettepe ünv. iç mimarlık bölümü öğrencisi. Süper besteler yapıp sonrada hiç birini beğenmemekle ünlü. grubun sloganı 'kısmet' sözcüğü ondan gelir.Grubun ilk kurucusudur grubun başından beri var:). Kurt Cobain'in gelmiş geçmiş en büyük funıdır nirvana diyince akan sular durur:)

Elektro gitar: Özhan Çelebi:
Ankara'da yarabandı grbunu bilenler Özhan'ı bilir bir gün aniden ekibe dahil olmuş bir arkadaşımızdır:) vega'nın çok büyük funlarındandır hatta soundchack'i serzenişteyle alacak kadar büyük bir vega'cıdır onun dışında duman onun için vaz geçilmezdir. Nilüferin sesinede çok hayrandır biliriz

Elektro gitar:Mustafa İmamoğlu:
Ankara'da yarabandı grubnu bilenler mustafayıda çok iyi bilir aynı zamanda Özhan'la ikisi kuzendir. Red Hot Chili Pepper hayranlığı vardır. Mor ve ötesi başka bir tutkusudur. Özhan gibi soundchaak için serzenişte favorisidir:)

Davul: İlker TARTAR;
NEdEN Grubunu da takip eden arkadaşlar İlker'i hatırlayacaktır:) Kontess ekibine dahil olma hikayesi fazlasıyla tuhaf bir arkadaşımızdır:) kontess'in bir konserinden 1gün önce 3 saat çalışarak kontess konserinde boy göstermesiyle gruba dahil oldu onunda merve gibi inanılmaz bir nirvana hayranı olduğu bilinmekte ama aynı zamanda evanescence de vazgeçilmezlerindendir;)

Bass gitar-Back vokal: Tuğçe ERDOÐAN;
Gazi ünv. İstatistik öğrencisi. Dişi bassçı az olan ülkemizde kendi kendine çırpınan biri.:)Grubun ilk kurulduğu günlerde gruba dahil olmuştur. Vega hayranlığında sınır tanımaz... ve tabiki status Quo en fanatiği olduğu gruptur


İşte böyle vega'nın ve türk rock'ının diğer devlerinin açtığı yolu takip ederek koşan iki dişi üç erkek iyi müzik yapıyorlar. Gerçekten :))

Grup yeni demolarıyla çok yakında...

Daha fazla ayrıntılı bilgi ve grubun kendilerine ait demolarını dinlemek için http://kontess.garaj.org adresini kulanabilirsiniz.
 
demo diye koydugunuz parcayi begenemedim daha adi bile yok..ama başarılar dilerim işallah görürüz sizi biryerlerde
en soldaki sanirim basciyi ben bi yerde gordum tandik geliyor fekat cikaramadim
hoş olmuş ne bilim ambulans sireni gibi :p
 
garajdan indiremedim parçanızı linkte bi sorum mu wara acaba diye sorcam ama sanırım bugun askaları indirebilmiş...explorer kullanmıyorum firefox kullanıorum sanırım ondan olabilr iltşiime geçer de gönderebilrseniz sevinirim...
 
şarkı çok düz ve basit olmuş vokalinde biraz agresiflige ihtiyacı var sanrım...3 kişi soundu doldurmak kolay bi iş degildir...vokal, gitar, bas , davul tepki tek düze bi noktadan sonra sıkıyor ama geliştirebilmeniz dilegiyle :D basarılar...
 
bütün iyi kötü yazdıklarınız için grubum adına teşekkür ederiz:) birde oradaki demonun adı postmodern yeni düzenlemesiyle yakında sizlerle olacak ondan öncede çıktığımız konserlerde yeni düzenlemesini çalmaya devam edeceğiz;)
 
işte grubumuzun son hali budur 3 dişilik bir grupken baya bir değişim yaşadık 2005den beri değiştik sonunda bu hali aldık yeni demomuz belki daha fazlasını kısa bir zaman içinde duyuracağız:)
 
kontess0.jpg
 
Geri
Üst