Bad Trip [grunge/punk rock] - İstanbul

biziz konseri çok güseldi performansınız ayrı bişeydi tabi.(ya creep caverına ne demeli....) :D konser güzeldide çıkışta aç kalmadınız dimi siz.. bi yarınız iskender yemek istedi diğer yarınız kokoreç ,sonunda sizi sakaryaya bırakıp kaçmıştık burda ne ararssanız var diye :D ;) marla bi organizasyon daha yapsın onda da aynı sahneyi paylaşırız umarım. müzikle kalın...
 
24 şubat
saat:20.00
gitar bar/taksim


nirvana1.jpg
 
selam,

single "sakin düşüş" yakında elinizde..tam bir tarih veremiyoruz şu an, üzgünüz.



başta 4 parça olarak düşündüğümüz single, yeni fikir ve parçaların eklenmesiyle giderek bir mini-albüm halini alıyor.şu an biri bad trip'in müzikal örgüsüne yakın bulduğumuz ve bulacağınızı tahmin ettiğimiz bir türk pop coverı (isim vermeyelim, sürpriz olsun!) olmak üzere 6 parçadan bahsediyoruz. özel hayatımızdaki sorunlardan ve dahi işten, güçten, sınavlardan, yaşama telaşından fırsat bulup ayırabildiğimiz tüm enerjiyi ve zamanı "sakin düşüş"e tahsis etmiş vaziyetteyiz. ve bir de, işin ruhunu zedelememeye dikkat ederek, dinlenebilir bişiyler sunmak için titiz çalışmaya gayret ediyoruz.



nisan sonu belki. fakat, belirttiğimiz gibi, kat'i bir tarih veremiyoruz.



bu kadar şimdilik.



görüşürüz.



bad trip.
 
Çellocu/Çellist Arıyoruz [İstanbul]

grunge/indie/experimental/gürültü

anahtar sözcükler yukarıda..

"DAVUL - AKUSTİK GİTAR - ÇELLO"

bir delilik edip 4 kişilik grubu 2 kişiye indirdik. bir 3. kişinin arayışı içindeyiz.

üst düzey birini aramıyoruz. çelloyu, genel anlamda melodik altyapıya eşlik edecek bir enstrüman olarak düşünüyoruz.

Şu sıralar 13 parçalık albüm kaydı ile iştigal etmekteyiz. bu parçalarda çello partisyonları midi olarak yazılacak, mecburen. yani aradığımız çellistin şu esnada provalarımıza devamlı olarak katılıp aranjman ve kayıt sürecinde bulunması "şart" değil. kayıt kotarılıp bittiğinde kendi partisyonlarını dinleyip çalabilir, bunun 8-10 saatlik bir prova süreciyle halledilebileceğini düşünüyor ve hatta deneyimle sabit olarak biliyoruz. fakat gerek şehiriçi gerekse de şehirdışı performanslarda (ki bu anlamda, talep konusunda bir sıkıntımız yok) sahnede çellistin bulunması bizim için "olmazsa-olmaz" bir husus.

ücret beklentisi muhtemelen bu enstrümanı kullananlar içinde yüksektir. en azından şu an için böyle bir beklentiyi karşılayamıyoruz. ilerisi için de vaad edilecek birşey yok.

şarkılar, sound ne yöne doğrudur, yüzü nereye bakar, içi nereye akar merak edicek olursanız:
www.myspace.com/badtriptr adresini ziyaret ediniz lütfen.

durum bu.

ilgilenenler eklesin, konuşalım: [email protected]
 
konser-bad trip-konser-3 Ocak-Saat 14.00-Konser-Bad Trip-yes

GetAttachment.jpg


"Kirli ve Çıplak" Studyo Konseri

Bad Trip, 20 kisilik sinirli ve seçkin bir dinleyici güruhuna akustik yogunluklu bir aranjmanla yeni albümü "Kirli Müzik" parçalarinin yani sira Depresif Melodi sarkilari ve birkaç yorumlamadan olusan bir performans sergileyecek. Performans aralarinda studyo salonunda grup üyeleri ve dinleyiciler sohbet etme sansi yakalayacak. Bad Trip, konserde bulunan dinleyicilerine, ayrica, Kirli Müzik CD’sini de hediye edecek. Konsere katilim talebi için: e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
telefon: 0 541 963 55 60

Yer : SoundWorks - Beyoglu Studyoları
Tarih : 03 Ocak 2009
Saat : 14:00
Giriş : 15 YTL
Yaş sınırı : -
 
Birçok rock ve metal grubunun vokalistlerine şan dersi vermekteyim. Albüm hazırlığında olan veya olmayan canlı performanslarda kendini sesleri konusunda herhangi bir şekilde yetersiz hisseden vokalistlere çok uygun fiyatla yardımcı olmak isterim:::
İletişim:
[email protected]
 
Geri
Üst