Orange Amfi hakkında bilgi sahibi olan??

Merhaba

Orange amfiler bir arkadaşımla benim inanılmaz dikkatimi çekmiş durumda ve almayı planlıyor((özellikle rocker serisi))..Özelliklerini incelediğimizde bana biraz peaveyi anımsattı ama fiziki şekil itibariyle bu imkansız tabikide ;) ;)

Benim sorum;Evet yabancı kaynaklarda ayrıntı çok,fakat beni ilgilendiren nokta kullanan birinin yada farklı bir ayrıntı yakalayan kimsenin ufakta olsa bir dipnot düşmesi...

Tamam hepimizin tuşe ve kulak yapısı farklı ancak eminimki hepsi bir aradayken bir fikir sahibi sağlayacaktır hepimize..

Kendinize iyi bakın

iyi çalışmalar..

Noyan
orange-amp-section.JPG
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
1600$ dışarıda özellikle rocker serisi ki alt seri neredeyse peavey 5150 le aynı platformada diyebilirim..o yüzden
 
evet motif muzik bayiliğini almış bende istedim fakat gelince arıycam demişti aramadılar...neise orange ingiliz malıdır ve tube amp konusunda ustadırlar eger kendi sitesinden incelerseniz daha iyi anlarsınız kullanan müzisyenin haddi hesabı yoktur...bide işin kotüsü abdden getirim ucuza gelir falan diye düşünen varsa hayal kırıklığına uğrar körolası ingiliz malı aletler pound un 2800 olmasıyla kote kaçar hale gelmiştir alan olursa bana ulaşsın tanışmak isterim....
 
süper gözüküyolar omar rodriguez-lopezin(the mars volta) de vazgeçilmezleridir orange amfiler hatta bi konserde güzelim amfileri delik deşik etmişliği vardır :D
 
Inflames' in stüdyo çalışmalarının olduğu video blogda "Tiny Terror" u deniyorlar, ton açısından fikir verebilir. güzel aletler ben de isterim almayı lakin yurtdışı fiyatları dahi abartı derecede pahalı bence.
 
OnLyTNT demiş ki:
Inflames' in stüdyo çalışmalarının olduğu video blogda "Tiny Terror" u deniyorlar, ton açısından fikir verebilir. güzel aletler ben de isterim almayı lakin yurtdışı fiyatları dahi abartı derecede pahalı bence.
tiny terror lar 15 w blues junior dan biraz daha pahalı olması lazım o aletin. lambalıları pahalı onun dışında transistörlülerinde orange crush 30R diye bir alet var video larını izledim youtube de çok hoşuma gitti yaza arkadaş amerikaya gidecek 1 tane full lambalı 1 tanede bu transistörlüden getirtmeyi düşünüyorum e bay de fiyatı oldukça düşük.
 
Geri
Üst