cry baby gcb95q vs 535q

Muhalefet olsun diye söylemiyorum, sakın yanlış anlamayın da ben çok memnunum GCB-95'ten. Tam olması gerektiği gibi. Açıp kapatmak da hiç sorun olmuyor, çok alışığım. Wah bu, sonuçta efekt pedalı, nasıl chorus, flanger vs. her zaman açık durmuyorsa wah da her zaman açık durmayacak. Gerektiğinde açıp kapatacaksınız. Zaten açmadan önce pozisyon alıyorsunuz ve kapatana kadar aynı pozisyonda kalıyorsunuz... :D
 
gcb95q frekans aralıgı dar diyosunuz ben bolye çaldıgında vah bu dedirtecek bişi arıyorum o swıth lıo lması farkettirmez 535q ve gcb95 i sorayım o zman size gcb 535qde 95 ın tonunu yakalyamazmıyım satriani fln kullanıyo bunu açıp kaparken inşallah ses çıkmıyodur (swich sesi)
 
Yok aga ne sesi yaw.. 535Q kullanıcısıyım ve şunu söyliim eğer Slash veya Dimebag crYbabY si alamiosan en iyisi 535Qdur.. Cidden, bir wah pedalına göre çok geniş bi ton yelpazesi var.. Ayrıca arkadaşımın dediği cırlak wah soundu tamamen gitarın manyetikleriyle ilgili bi olay, tiz arttıkça cırlama range i artar.. Qdediğimiz olayda wah sounduna karakteristik özelliği veren bi durum.. Gain veya Boost gibi diim..
 
ya ben de anlamadım bu switch olayına neden bu kadar taktınız. ben de gcb95 kullanıyorum, tamam basta biraz yadırgadım alısamadım ama soradan daha bile guzel gelmeye basladı. alet zaten tas gibi, ben kullanırken kendimi yavasca aletin uzerine cıkarıyorum ve alet bi anda acılmıs oluyo eglenceli bile oluyo=)
 
arkadaşlar yeri değil ama 2. el bi gcb95 almıştım kelepir. sorun yoktu,ama az önce (evet sabah ezanına eşlik ediyordum:p) cızırtı yapmaya başladı ama nasıl;
switch açık sorun yok,
yavaş yavaş indir-kaldır sorun yok,(1 tur 10sn diyelim)
ama hızlı girişince(1 tur 1 sn) cızırtı yapmaya başlıyor sizce nedeni ne olabilir?
 
Geri
Üst