Ankara'da Ikinci El Bırakılacak Dükkan

İyi forumlar arkadaşlar.
Uzun zamandır ilanı açık olan bir prosesörüm var. Forumda hala satışta. Şimdiye kadar birçok ürünümü forumlarda sattım ama bunda ne varsa satamıyorum bir türlü. :D
Sorum: Ankara'da aleti ikinci el için bırakabileceğim -özellikle tecrübe ettiğiniz- bir dükkan var mı? Planet Müzik facialarından sonra buralarda hiç girmedim o işlere. Burada olmazsa İstanbul'daki Makina Müzik'le irtibata geçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler. :)
 
Hatay sokakta layla müzik var, benim ac-2 pedalım orada şuan, daha önce de dd-3 bırakmıştım, gayet düzgün bir dükkan, satıldığında ücreti 2 gün içinde hesabınıza yatırıyorlar, tavsiye ederim :)
 
Makina müzik gayet iyidir. Hem ilgi olarak hemde tanınmışlık olarak. Bir çok kez "satılmazsa indirimli fiyatla satın" denilen aleti indirime gerek kalmadan satabilmiş bir yerdir.
 
Maalesef Ankara'da arzu ettiğiniz seviyede ikinci el ekipman bırakabileceğiniz yer olmadığını düşünüyorum :( ...Ayrıca, satmaya çalıtığınız prosesör için (yanılmıyorsam HD500) belirlediğiniz fiyatın uygun olduğunu ve küçük bazı indirimlerle kısa sürede satabileceğinizi düşünüyorum/umuyorum...

Size iyi satışlar...

Sevgiler ve saygılar...
 
Hatay sokaktaki orta dünya müzik markete bu ay 2 EQ pedal , 1 ibanez rg350dx gitarımı bıraktım ve 1 hafta sonra gitarım satıldı. Tavsiye ederim Gönül Dostları.. Takas imkanda sağlıyorlar. tşkler Middle earth e (y)
 
Planet muzik facialarindan sonra orta dunya hakkindaki yoruma sasirdim acikcasi. zira hala cengiz denen sahisla iliskilerinin oldugunu dusunuyorum. Ama sevindirici bi gelisme tabiki.. :)
 
Geri
Üst