Boss MT-2 Metal Zone Tonları (Settings)

mt-2den ton elde etmek isteyen kesinlikle distortionu köklemeyecek. ben çaldığım en sert ton da bile yarıyı fazla geçmedim. geçince alet sapıtıyor. tonu iyice çamurlaştırıyor. mt-2nin bütün olayı mid ayarında. midlere hakim olursanız iyi kullanırsınız. ben boss gt-3 ile kullanmıştım yıllar evvel. solo tonu da çıkıyodu herşey çıkıyodu valla. sonra sattım hepsini.
 
Kesinlikle katılıyorum.Dist. yarıyı geçmemeli.Hatta testere diye tabir ettiğimiz met&slayer tonu çok dist tam değil yarı açıkken geliyor.Tam açıkken anca black falan çalınabilir o iğrenç tonla :)
 
arkadaşlar bugünlerde pedal almayı düşünüyorm tam karar verebilmiş değilm kötü sayılabilicek amfim ve orta karar bi gitarım var grupta da solo çalıyorm sololar için iyi bi pedal değil diyorsunz sizce ne almalıym aldığm zamanda beni uzun süre idare etmeli 250 lira olan metal muff fln mı almalıym kararsız kaldm :roll: cevaplarınız bekliyorm.
 
Boss OS-2 sini önerebilirim. hem distortion hem overdrive. seni uzun süre idare edebilir. illede metal diyosan MT-2 kullanan biri olarak tabiki tavsiye ederim. ama bu bir deniz, metal muff mı desen, ML-2 mi? MD-2 mi? DS-2 mi? MxR mi? uzar gider bu böyle...
 
hmm anladm teşekkür ederm. bikaç gün arkadaşımdan ödünç almıştm zaten mt-2 yu beni tatmin etti açıkçası sanırm bu pedalı tercih edeceğm. ;)
 
1. orjinal adaptore BENCE gerek yok. 5 milyona aldigim adaptorle 7 aydir boss mt2 yi kullaniyorm bi sorun yok.regulatorlu ayarli vs degil.bildigin kalas bi adaptor.ztn bu pedallar nazik aletler degiller.duvara at bozulmaz.

2.mt2 yerine metal muff i tavsiye ederim. mid ayarlariyla degisik tonlar edebilmeniz mumkun ama solo atilamiyor pek mt2 ile.
 
arkadaşlar mt-2 yi sd-1 le bosstlasam daha canlı ton elde edermiyim?? yoksaki sadece mt-2 çok sönük kalıyo özellikle solo bakımından....
 
Geri
Üst