Crybaby Gcb95 Vs Morley Bad Horsıe1-2

Drive soundlarında morley daha verimli. Bad horsie 2 sahibi idim, satıp 1 ini aldım. Yandaki switchi hiç kullanmadığım gibi birde ayağıma takılıp duruyordu. Bu arada gcb 95, 535q, 95q, bad horsie 1-2, morley mini wah ve en son fulltone clyde deluxe kullanan biri olarak nacizane yorumumdur.
 
kıyaslanacak pedallar değil bence. tarzları ve sese etkileri çok farklı ama şu kesin ki clean ve vintage tonlarda bad horsie berbat. fakat yüksek gainli tonlarda başka hiçbir wahta bulunmayan bir tarzı var. yani bu mavi mi güzel kırmızı mı demek gibi bir şey . dene ve beğendiğini al.
 
Ben Morley Bad Horsie - 2 kullaınyorum. Arkadaşlara katılıyorum Clean tonlarda sesi çok patlatıyor. Ancak mekanizmanın yaylı olması ve pedalı bıraktığında otomatik bypass olması benim hoşuma gidiyor. Diğer wah pedallarında pedalı bir miktar bastırıp sabit bırakarak değişik ilginç tonlar yakalayabilirsin ancak Bad Horsie 2'de bu şans yok. Açıkcası "Cayır Cayır bi wah arıyorum" diyorsan Bad Horsie 2 derim. Yok abi insan gibi wah arıyorum dersen alma derim :D
 
Geri
Üst