Yamaç

Ben yüxexes'te görmüştüm ilk defa. Sohbetten anladığım kadarıyla bir ara müzik yapmış, ara vermiş şimdi yeniden başlamış falan, filan.. Ama beklediğim kadar iyi değildi sanki performansları ya..Yine de sadece bir kez dinledim, yanılıyor olabilirim..
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. "V" yerine "W ya da F" , "Z" yerine "S", "K " yerine "Q" kullanmayınız ve kelimeler üzerinde gereksiz kısaltmalar yapmayınız. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
babalar tekrar soyluyorum vokal de süper muzik te super.ben dinlemeye doyamıyorum .bu gidişle doyacak gibi de gorunmuyorum.
 
bence inanılmaz iyiler. türk rock gruplarına baktığımızda hepsinin (özellikle vokallerde) türk müziğinden etkilendiğini görebiliriz. bide ne gitar sololar solo ne müzik gerçekten rock! bu grup hepsinden farklı yaptıkları müzik bi kere tam anlamıyla rock! vokal herkesin hoşuna gitmeyebilir ama genelde hard rock ve glam dinleyenler sever...

bideeee o ne kliptir kardeşim, kim çekmiş ! türkiyede izlediğim en iyi klip. 80 leri andırıyor.. vokal de türkçe olmasa yabancı grup diye dinlenir izlenir klip!

hakkaten kim çekmiş klibi bilen var mı? kim çekmişse helal türkiye de ilk defa bir rock klibi izledim.. yapanın eline sağlık
 
kendileri antalyanın en ii gruplarından biri olup eskilere dayanır.. hüsamcım canım benm bana demolarını ilk dinlettiği günü hatrlıyorum.. sahne performansı en kaliteli gruplardan biridir whitesnake we led zeppelin -babe i'm gonna leave u 'yu yamaçtan bi dinleyin efendim.. saygıyla eğilesi,feyz alınası.. serwetcim'e de sewgiler.. müge!! olm bakalım nezaman vitkolomin eşliğinde yamaç dinlicez lan??
 
ulen bu devirde artık kim skidrowdur efendime söyliym mr.bigdir,aerosmithdir,bonjovidir, çalıo sahnede eski simsarlardan kim kaldı üstat..
lan all i want ! eyüp sabri tuncerli coca cola kimin fikriydi olm ya !! ıgıwww ıgıyyy insanlık dışı bişemiş baa. incredible idea!!
saygılar...
 
(nıhahah.anbılivıbıl aydiya olüm.bi daakine selin kullanmalı,yerli malı,yurdun malı. hade gak git artık de get yat aşağı yaa.) dooru sölüosun antipiriz.(biz antipiriz) zamane gençliği anca mevlana gel gör beni KAVIRLAR işte..eğlensin yawrucaklar..
 
yamaç ı özledik sabırsızlıkla 3 şubatı bekliyoruz. bide özel isteğim var 'ride the wind' ve 'deeper the love' he he
 
yaw bişi dicem yamaç led zeppelin -babe i'm gonna leave u ne zaman söledi yada sölüyomu ben hiç dinlemedimde bi yanlışlık olmasın diye yazdım
 
Yamaç abiyi yakından tanıyorum şeker gibi bir insan. Yüzerce sahne performansını seyrettim ve dinledim, gerçekten amatörlükle uzaktan yakından alakası yok o kötü diyen arkadaşları kınıyorum. Ün peşinden koşmayan birisi. Sessiz sedasız iş yapıyor, okadarda kalite iş yapıyor ki sessizliği kadar hayran kitlesi ve seveni var. Benım onunla tanışma dururmum onun ekıbınde arkadşım vardı. Onunla beraber 7 8 ay çalıştıktan sonra yamaç abi bar açmaya karar verdi. Küçük bir iş vardı onu yapması için birisini çağıracakmış arkadaşımda benım hakkımda konuşarak o yapabilir demiş. Arkadaş beni almaya geldi, gittik bara orada merhaba ben yamaç, bende oktay öyle bir muhabbet başladı sonra baya bir süreç içerisinde muhabbetimiz oldu en son askere gidiyordum evine gittim, ben gidiyorum demeye gitmiştim. Dünyalar tatlısı bir insan olduğunu onaylıyorum ve müziğinde en kalitesini o adam yapıyor bunuda biliyorum.
 
Geri
Üst