Kor(Rock)- İstanbul

söyleme adlı parçanızı dinnedim ve gerçekten başarılı olduunuzu düşünüorum nssde faworilerim arasındasınız...yolunuz açık olsun
 
İlk 10 listemde en başı çekiyordunuz :) ve ilk 100'e kalmanıza çok sevindim.. "söyleme" çok sağlam bir parça, ilk 40 ve ilk 10 a kalıcağınıza eminim .. ;) tekrar basarılar ...
 
Destekleriniz içi çok teşekkür ederiz :) umarım ilk 40'a, ilk 10'a kalırız hatta arabayı alıp basıp gideriz dermişim :))
 
servatis_a_periculum demiş ki:
az önce sitenizden mail attımdı ama siz burdaymışsınız zaten.nese fark yaratmış oldum.sevgiler, tuğçe.

Mrb Tugce,
mesajina tesekkurler. Soylemeyi begendigine sevindim. (mikrofonu nereye kargolayalim bu arada? :LOL: ) peki diger sarkilar?.. Fikirlerini bizimle paylasirsan seviniriz.


Bu arada, bu dizeler... Senin mi?..
 
"biz uzağız"ı da beğendim mesela.. yorumları işle alakalı daha çok bilgili arkadaşlar yapsın daha iyi olur:) mikrofonu da ayırın koyun bi kenara, gelip alcam ben siz masraf etmeyin, gelcem ben.. bu sözler de bana ait değil, bir zamanların radical noise'unun bazen adlı şaheserinden alınma,çalınma,çırpınma..(şarkıda geçmiyor ama olsun:)) kolay gelsin herkese sevgiler.
 
Begendigine cok sevindim... 8)
Gerci daha bilgili arkadaslar yorum yapsin'a katilmiyorum. Tabi teknik kisim olarak "yaw keske vokala orta difuzyonlu bi plate reverb uygulasaydiniz, daha iyi olurdu..." tarzi yorumlar farkli bir yaklasimdir ama sonucta uretilen urun bir muzik parcasi ve fazlasiyla artistik karar ve buluslari da icinde barindiran bir butun.

Pyasaya surulup raflarda para karsiliginda satilmadigi surece bence artistik kisim daha bir onemlidir. Evet, raflara konunca sound olarak endustri standartlarini da saglamali ki para verip alanlar ( :twisted: yada mp3'unu indirenler! :LOL: ) hayal kirikligina ugramasin.

amma gevezeyim yahu! Biri beni durdursun...

Ozetle senin begenin ve yorumlarin bizim icin en az "daha bilgili arkadaslar" kadar onemli, emin ol.

Ve tekrar tesekkurler. Sana da kolay gelsin. Gerci neler yapip ettigini henuz bilmiyoruz ama?..
 
şimdi herkesin içinde neler yapıp ettiğimi açıklamayayım bence..ama bana da kolay gelsin mesela çok isterim zira yorgunluk sınırlarını zorluyorum.neyse, böyle yerlerde ukalalık yapmaya hazır bekleyen çok fazla "daha bilgili arkadaş" olduğu için ben yapılan işlerle alakalı pek ağzımı açmam.ama destek veririm.albümü alıp sora hayal kırıklığına uğramak da saçma zaten bence önce birşeyi duyup beğenip merak etmeli sora da gidip almalı.
 
İlk şarkılarınızdan "fark var"ı duydugum zaman inanın çok etkilenmiştim. gece gündüz dinliyordum nokia'ya neden fark var' ı koymadıgınızı anlamamıştım ama çok önyargılı davrandıgımın şimdi farkına vardım çünkü "söyleme" de mükemmel bir şarkı ve ilk 40 dasınız; ilk 10'da da olucagınıza eminim..

Bu arada fatih çim sizi desteklemiyecezde kimi destekliyecez fıs fıs :)
 
KoR

Bizim sarkılarımızı begenmeniz o kadar çok hoşumuza gidiyorki anlatamam kelimeler yetmez.. :) Birde bizi tanıyan yada tanımayan insanların bu forumda ve nokiasupersound'da bizi desteklemesi gerçekten çok güzel.. Destek veren herkeze binlerce kez teşekkür ederiz.. :oops:
 
Geri
Üst