bence de izoleli ve regüleli olması gerekiyor bu tarz adaptörlerin, yukarıdaki voodoo labler ve carl martin izoleli-regüleli, fueltank classic,joyo ve dc brick değil. izoleli olmadıkça bu tarz ürünler yaptırdığımız çoklu adaptörlerin daha janjanlı versiyonlarından başka bir şey değilmiş gibi geliyor bana. bunlara ek olarak t-rex fuel tank chameleon oldukça güzeldir her çıkışı 300 mA ve izolelidir. eğer daha küçük bir setupınız varsa fuel tank jr da düşünebilirsiniz onda her çıkışı 120 mA ben ondan kullanıyorum 8 pedalı oradan besliyorum bazı çıkışlarına çoklayıcı kablolar kullanarak. Setupınızdaki pedallarınızın mA değerlerini bulun, yazar kullanma kitapçıklarında ve internette buna göre bir adaptör seçin. Drive pedalları daha az mA çekerken (5 çeker 10 çeker vs.) modülasyon pedalları daha çok çeker (örneğin 50-60-100-120 vs) bu nedenle çıkışların sizin mA ihtiyacını karşılayacağından emin olun duruma göre çoklayıcı kablo kullanarak (örneğin iki drive pedalı için) aynı güç çıkışını kullanabilirsiniz toplam mA değeri elverdiğince. Tabi ki bu tarz pedalların izoleli olmasının amacı her pedala ayrı ayrı çıkış sağlayarak temiz güçle çalıştırmak ve ground loop denilen gürültünün önüne geçmek, ama gene de tek çıkıştan düşük mA değerli iki-üç pedal birden beslemenin bir zararı olmuyor.