Alize (Rock) - İstanbul

A

Alizees

Alize, 2005 yazında evde otururlarken gitarda bir şeyler mırıldanmaya başladı. Sonra bağırarak doğaçlama söz söylemeye... İlk besteleri "Kandırma Kendini" çoktan çıkmıştı bile. Daha sonraları besteler giderek çoğalmaya başladı ve bir gün bu parçaları derleyip toplayıp düzenli bir kayıt yapma kararı aldı.
Şu ana kadar birkaç kere kayıda girmiş olan grubun, yirmiyi aşkın parçası var. Tarzları Türkçe ve İngilizce olmak üzere soft rock ve hard rock. Genel olarak düet halinde söylenen parçalar akustik. Bongo, mızıka, bas gitar, akustik gitar, klavye, keman, yan fülüt gibi enstrümanların kullanıldığı parçalarda, grup üyeleri arasında besteye göre çalgı paylaşımı söz konusu.
Grup üyeleri: Jale TAN ve Elçin ÖZDEMİR.

2006' nın sonbaharında demo kaydına girmeye hazırlanan bayan grubunun "Dead Rose" adlı parçalarının ham halli, mini ev kaydını aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz (Yanlız evdeki tesisat yetersizliği nedeniyle sound boğuk ve cızrtılı, bunun için herkesten özür diliyoruz).

İyi dinlemeler!

http://thetalentfarm.com/play.php?band_id=300&song_id=248&mode=song_hifi
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
ya evet ben de farkına vardım. Ama şu şekilde oluyor; linki kopyalayıp adrese yapıştırıp enter' a basın. ancak öyle oluyor :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
PG13 demiş ki:
o zaman da playlist i download ediyor..
bi kontrol etsene öyle demeden önce

ya kontrol ettim PG13 arkadaşım; hatta bir çok kişiye de söyledim herkes dinleyebiliyor. Çok da bilgim yok bilgisayar konusunda elimizden geldiği kadar.. Ama dediğim gibi adresi copy-paste yapınca açılıyor parça. Niye olmuyor anlayamadım :(
 
alınmayın ama parçanın adını "dipses" olarak değiştirebilirsiniz o kadar hışırtı var :) daha anlaşılır bi kayıt yaparsanız daha çok kişi dinleyip beğenecektir eminim, başarılar.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
tornado demiş ki:
alınmayın ama parçanın adını "dipses" olarak değiştirebilirsiniz o kadar hışırtı var :) daha anlaşılır bi kayıt yaparsanız daha çok kişi dinleyip beğenecektir eminim, başarılar.

:LOL: Zaten o kaydı evde yaptığımızı belirtmiştik ;)
 
sitemiz açılmıştır. alttaki mektup linkine tıklayarak türkçe kaydımızı dinleyebilirsiniz. Bu arada Tornado dip ses olayı bu sefer yok umarım bu kayıt tatmin edici olur ;)
 
burakmessi demiş ki:
şarkılarınızı nerden indirebiliriz

yanlış hatırlamıyorsam Soundirect' de de bizim parçalar hakkında yorum yazmışsın :) parçalarımız indirbeileceğin herhangi bir yer yok.. Ama o siteden bol bol dinleyebilirsin ;)
 
Geri
Üst