Gibson les paul gothic

arkadaslar bu gitardan kullanan anlatmak isteyen varsa cok memnun olurum almayı düşündügüm bir gitar artısı eksisi için cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
ben 1 kere yarım saatliğine çalabildim, edindiğim izlenimse hatırladığım kadarıyla gitarın maun gövdeli bir gitara göre oldukça koyu tonlu olduğu ve neck manyetiğinin biraz güçsüz olması.
 
Gothic serisi üretimden kaldırıldı diye biliyorum ben, Epiphone'larda var şu anda. LP Studio'larda da siyah renk mevcut ama ebony diye geçiyor ve Gothic'le alakası yok renk olarak. Gothic'in gerçekten karanlık bir görünüşü var mat siyah olarak ayrıca klavyeleri abanoz ve inlay olarak sadece 12. perdede ayyıldız var ufaktan:D
Ama bir ara musiciansfriend'de tekrardan görmüştüm Gibson Gothic benzeri bir seri, Gothic'in aynısı olmasa da mat siyah renk ve EMG aktif manyetikler vardı. Klavye bu sefer rosewood'du ve hiç inlay yoktu. Amerika'dan falan getirtebilme imkanınız varsa düşünebilirsiniz.
 
muoupu demiş ki:
Gothic kaldırıldı, Gothic II var Gibson hemde tüm modellerde (les paul, sg, explorer, v) aktif Emg manyetikli ama ben şahsen gotik tarzı sevmiyorum. Inlay yok.
Bir de Menace serisi var bu da sağı solu oyulmuş bir gothic gibi :) 5. perdede yumruk inlayi var.

Gothic II şuan üretiliyor mu resmi sitede göremedim de?
 
selam arkadaşlar ben epiphone les paul goth düşünüyorum acaba bu gitar ile ilgili bilgisi olan ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirlermi almayı düşünüyorum fakat fiyat felan hiç bilmiyorum yada 2.el satan varmı? saoln
 
ben de.

epi les paul fiyat sıralamasında goth lp100den sonra ikinci sırada, yani yurtdışı fiyatı 250$ olan bir gitar muhtemelen de başlangıç için alınıyor, pek bir şey beklemeyin yani.
 
sertsessiz başlangıç için düşünmüyorum ya ikinci gitar olarak düşünüyorum bi tanede squier var onun yanına ondan daha iyi birşey istediğim için ama saolun fiyatlar için
 
katılıyorum, dediğim gibi epiphone gothlar burada çok çok acaip fiyatlara satılıyor (gerçi bir tane görnüştüm en fazla 900 milyona ineriz dediler garipsedim valla) ve yurtdışından falan getirtmediğiniz sürece gerek yok bence.
 
aynı başlıktan bikere açmış bir gibson-gothic sever olarak üretimden kaldırıldığını belirteyim. 2. el bulmak içinde araştırman lazım. ama ilk gothiclerde 5-7 vs perdelerde ay-yıldız figürü vardı hoş bir detaydı mazide kalan :D imajına vurulmuş olmama rağmen tonu ve kalitesi hakkında aynı ölçüde başarılı olmadığı konusunda hemfikir olanlarda hiç az değil.
 
Geri
Üst