Nokiasupersound Müzik Yarışması

cagatayx demiş ki:
YALVAR ŞARKISIYLA ÇAÐATAY NOKİA SUPERSOUND DA....

Tamam çagatay kardeşim dinledik seni hatta 2 defa(nede olsa ilk defa aynı yarışmaya katılmıyoruz e bide işin içine ksk giriyo) dinledim iyi hoş ama bide yalvar geber benim için kapan ayaklarıma tarzı olmasaymış daha iyiymiş. E artık sende bizi Dinlersin hem yinelemiş olayım Kavis - KEYİF
Yorumları bekliyoruz.
 
çağatay-yalvar başlığı iptal edilmiş sanırım.ben de buraya yazıyım dedim.ten ve çağatay fun ı olarak çağataya tam destek bizden nokiada.oylarımız senindir çağatay.şiddetle tavsiye ediyorum herkese!
 
ŞAHİN ONUR HUKUMEN oblivion'a yaraşır bir parça çıkarmış, GUARDINALS da kendi türünde ne kadar güzel olsa da EKLİPS'in KAPILAR'la başarılı olacağını düşünüyorum. kayıt kalitesi de ayrıca alıp götürmüştür. başarılar diliyorum buradan..
 
deTone50 demiş ki:
Rousseau demiş ki:
almışlardır mutlaka...almasalar da farketmez çünkü müziğin yarışması olmaz ehueh heh :)

Hak yenme olayı çok kötü bir şeydir... Senin grubunun iddası olmayabilr sen rahat olabilirsin...

Ama çok sağlam iş çıkarmış grupların hakkının yenmesi tek kelime ile günahtır...

O yüzden soruyorum bilgisi olan varmı halk oylaması ile ilgili??? tedbir alınmışmıdır... Klon oylara karşı... ???

haydaa benim grubumun iddiası olmadığı sonucuna bu mesajımdan nasıl vardın ya..İnsan kendi şarkısına çok kötü zaten, bir iddiamız da yok der mi? O zaman o şarkıyı hasır altı eder gider..Ben sadece müziğin yarışması olmaz dedim.Şiir yarışmasına da katıldım ödülü kazandım ama şiirin de yarışması olmaz dedim. Bizim sadece "bu yarışmayı biz kazanmalıyız, mutlaka kazanmalıyız, kazanmak için ne yapmalıyız, kahretsin nasıl biz kazanmayız gibi" arzu akışlarımız yok hepsi bu..

Ama eğer ortada bir yarışma da varsa en iyi hazırlanan, en çok ciddiye alan, en çok hakeden kazansın diyelim ne diyelim :)
 
arkadaşlar Mangır grubunun yeter adlı parçasını gerçekten beğendim. şu anda 114 üncü sıradalar.bence ilk 10 da olması gereken birgrup. tarzım olmamasına rağmen ilk 10 umda yerlerini aldılar. sert gitarlar ve ud gerçekten iyi bi fikir olduğunu kanıtlamışlar ek olarakta elektronik ve scracth (tam olarak nasıl yazılıyor bilmiyorum) bulunuyor. bence biraz reklama ihtiyaçları var.kendilerine başarılar diliyorum.
 
Doris sert ve tempolu şarkısı İsyan ile huzurlarınızda olucak. Dün geceden beri 50 defa yolladım herhalde şarkıyı. (41.100Hz. 320kps ama neden hala dinleyemedik anlamadım. Bilgisi olan Özel Mesaj atarsa sevinirim.)
Saygılar...
 
Geri
Üst