Nokiasupersound Müzik Yarışması

40 yarışmacı kaldıktan sonra 10 grupla liste yapmaya zorlanmak biraz garip değil mi?

bence juri bu aşamada devreye girmeliydi . . .

neyse bakalım ,ilk kırka kalan gruplara başarılar . . .
 
JSMN2006 demiş ki:
Demek öyle Erdinç Bey kimmiş bu elemanlar bari söyleseydiniz de biz de bi dinleseydik!
Millet aradı kutladı sabah, doğrusu çok mutluyum ne diim!!! ilk 40 da olmak süper bi duygu :LOL:
Oy veren herkese teşekkür ediyorum ne diim:)))))

Dinlemişsindir hepsini. Zaten 40 parça kaldı. Sana da başarılar. Arslan & Fırat favorim.
 
10 gruptan 3 üçünde yanılmışım :) neyse o kadar da olur diyelim.. ilk onda olmasını istedigim ilk 3 grup "Kor"-"Basıbozuk"-"parodi" Bunlar gerçekten rock formatında saglam sarkıları olan gruplar ..
 
1 - Kor - Söyleme
2 - Kafabindünya - Binlerce Özür
3 - Shiva - Pembe
4 - Peximet - Sen Çıksan Karşıma (çok beğenmeye başladım)
5 - Nükleer Başlıklı Kız - Zor
6 - Ufo Tamircisi - Rüya
7 - Dengesiz Herifler - Her Gün İçeceğim
8 - Arslan & Fırat - İnansam
9 - Parodi - Yol
10 - Faruk Korkmaz - Fiyasko (Mayhem)

Sıralama karışıktır.
 
"Presto" listelerimiz hemen hemen aynı bi kaç isim dışında

Kor
Parodi
n.b.k
shiva
kafabindünya
basıbozuk
arslan&fırat
Superogo
Piiz
Senkop
 
bende hemen listemi yazayım. biraz rap ağırlıklı oldu ama napiim favori gruplarımın çoğu elendi :cry:

başkaşeyler_ vakit geldiyse
başıbozuk_ yak ışıkları
otopark_ ferman
kerim(mic rap)_ oww
nefes_ hayat baki sanki
oskay tekebaş_ last summer
SİRmC_ karmaşık duygular
esin feat. rapozof_ hayalleri öldürdüm
lifelock_ rip it out
pera_ hodbin
 
Bu tarz yarışmaların çoğalması gerekiyor diye düşünüyorum... Ayrıca nokia kısa film yarışması açtı, ilk ona kalanlara güzel hediyeler var.. birinci ikinci ve üçüncü daha fazla ödül tabiki :))
 
bu tarz yarışmalar sayesinde tamam birçok yetenekli grupları tanıyoruz ama adil bir yarışma değil diye düşünüyorum. internet üzerinden yapılıyor oylama sonuçta... ilk 40 a kalması gerekn birçok başarılı grup kalamadı. bence şuanda ilk 40 ta olmaması gerekn birçok kişi var...
 
nicegirl, senin ilk40 da olmasını istediğin gruplar kalsaydı başkalarının ilk 40da olmasını istedikleri kalmayacaktı ki! sadece yarisma iste... bir şekilde oylaniyor, ilk 100 oluyor ilk 40 oluyor... ayrıca "başarılı grup" ne demek? bana veya başkalarına göre (kime göre oldugunun bir önemi yok) şu an ilk40da gayet basarili gruplur-da- var! olmusuzluk yasaninca hemen suclama internet oylamasina atiliyor! bu noktada iyi düşünmek gerekiyor. Bence yarismanin en ciddi sorunu tarz ayrımıyla ilgili bir çözüm olmayışı. Ki bu da yeterince konusuldu, sonucta yarisma %50 amatör müziği desteklemek, %50 Nokia markası için yapılıyor, insanların ağzında "Nokiasupersound" dolaşsın diye, ki gayet de başarılı oldular, farkettiyseniz 68 model Ford Mustang den başka birşey vaat etmiyorlar, albüm prodüksiyon vb. amaçları olanlar için ilk 10da olmak bile sadece bir umut kapısı! o kadar... Ama Türkiye genelinde en az lise mezunu 100bine yakın 18-28 yaş arası genç için "nokiasupersound" geçerli ve bilinir bir kavram oldu işte... amaç da buydu zaten! o yüzden ilk 40da "bir umut kapısına götürecek kadar bile" desteklemeye değer grup veya kişiler yok diyorsanız, desteklemeyin kardeşim! liste yapmayın, bu kadar basit! sürekli adil değil diye yakınıp durmayın, çünkü boşuna!
 
adil olmadığını sende biliyorsun ama böyle söylemek işine geliyor. ayrıca başarılı gruplar var tabi ilk 40 da ben yok demedim ama ilk 40 da olması gerekn gruplar elenmiş. neyse ne desek bişey değişmeyecek umarım ilk 10 a hakeden grular kalır :evil:
 
vaybe yarışmaya bak ne hale gelmiş oysa ki ne umutlarla katıldı gruplar bu yarışmaya.allahtan cinnet olarak bu yarışma içinde yer alıpta kendimizi piyasanın dibine vurmamışız ve bir popstar yarışmasında gibi hissetmemişiz .
haaa diger gruplar alınmasın!!!!!!! cunku onlarda bilemzdi bu yarışmanın bu hale gelecegini.ne dir bu ya ilk 100 diye bişey var ilk 100 yuh be!!! gruuplar bu yarışmaya katılıyolar,sonra herkeze ,hade kanka bana oy at bana oy at!!! insan hırs yapar yaaa ama suc tabe ki bizim gruplarımızda deil cunku onlar kendilerini sergilemek istiyolar ,seslerini duyura bilmek istiyolar ki buda amator gruplarımıza verilen desteyin kurumlarca yetersiz oldugunu gosteriyo,VAY BENİM TURKİYEDEKİ MÜZİK PİYASASININ HALİNE ne hale gelmiş, LUTFEN BANADA OY ATARMISINIZ LUTFENNNNNNNNNN!!!!!!!
 
Otopark - Ferman ... Sıra ilk 10 da. Ben grubun davulcusuyum.Desteğinizi bekliyoruz...Ayrıca yarışma kapsamında yapılacak INDIGO daki partide bizi izleyebilirsiniz. NO I değil sanırım NO 2 ya da NO 3 te biz çıkıyoruz :)
 
Geri
Üst