Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır araştırıyorum, bir Fender American Strat (SSS) ile Blues ve Soft rock tonları alabileceğim lambalı bir amfi almak istiyorum.
BlackStar amfilerinin fiyat performans bakımından iyi oldukları belli (en azından ben öyle düşünüyorum) ama aşağıda ki iki modele denk gelecek fiyatı belki biraz daha yüksek olabilecek Fender ve Marshall markalarının hangi modelleri vardır?
Bu iki ürün hakkında biraz bilgi sahibi oldum, seslerini ve yapabileceklerini sanırım az-çok görebildim ama mutlaka bu sektörder daha köklü olan Fender ve Marshall´in aynı segmentte ürünleri vardır! Aranızda diğer markalarının amfilerini denemiş veya hali hazırda kullanların deneyimlerini duymak isterim.
Blackstar HT 5 - 449 €
Blackstar HT 20 - 500 €
Fiyatlar için bu siteyi referans olarak alırsanız sevinirim!
www.thomann.de
--------------------Eklenti----------------------------
4. sayfaya kadar önerilen amfilerin toplam bir listesi
Amfi ile calinacak mevcud gitarlar:
Uzun zamandır araştırıyorum, bir Fender American Strat (SSS) ile Blues ve Soft rock tonları alabileceğim lambalı bir amfi almak istiyorum.
BlackStar amfilerinin fiyat performans bakımından iyi oldukları belli (en azından ben öyle düşünüyorum) ama aşağıda ki iki modele denk gelecek fiyatı belki biraz daha yüksek olabilecek Fender ve Marshall markalarının hangi modelleri vardır?
Bu iki ürün hakkında biraz bilgi sahibi oldum, seslerini ve yapabileceklerini sanırım az-çok görebildim ama mutlaka bu sektörder daha köklü olan Fender ve Marshall´in aynı segmentte ürünleri vardır! Aranızda diğer markalarının amfilerini denemiş veya hali hazırda kullanların deneyimlerini duymak isterim.
Blackstar HT 5 - 449 €
Blackstar HT 20 - 500 €
Fiyatlar için bu siteyi referans olarak alırsanız sevinirim!
www.thomann.de
--------------------Eklenti----------------------------
4. sayfaya kadar önerilen amfilerin toplam bir listesi
Amfi ile calinacak mevcud gitarlar:
- Yamaha CPX700II
- Fender Eric Clapton Signature Stratocaster
- Tech 21 Trademark 60 + Vox tiny terror + 1x12
- Hugh and kettner grandmeister + 1x12
- Fender Super Champ X2 Cabernet
- Fender Mustang IV V.
- Fender Blues Junior
- Marshall DSL5C