Prince Gitarları

Bir adet elektro HM-33 modeline sahibim.

güzel clean tonlara sahiptir ve distortionla da tone'u kısınca oldukça tatmin edici bir soundu var.

elinde prince gitarı olan arkadaşların yorumları neler acaba?
 
Ben çaldım modelini tam olarak hatırlamıyorum ama 3singleli birşeydi ve beni tatmin etmedi.

Piyasa fiyatını bilmiyorum ama az yada çok param dahi olsa almam.

Ama zevk ve yapılan müzik tarzına göre değişe bilir.
 
bende prince bi bass almıştım odundan öte değildi valla hiç hoşuma gitmedi elden çıkarırken çok zorlandım..O zmn onu alacağıma keşke cort alsaydım demiştim..Başlangıç seviyesi için bile kötü bence..
 
bende 1.5 seneye yakın kullandım yewni gitar almak icin satmaya calıstım satamadım bende bi garibana hibe ettim :D benide pek tatmin etmedi cok hısırtı yapıyodu manyetikler kafam sisiyodu sesi biraz kokleyince..
 
Gerçi ben sizler kadar şikayetçi değilim ama sınırları zorlama meselesi ve daha iyisini denemiş olma imkanıyla alakalı herhalde.

Peki kim üretmiş bunları? bilen var mı?
adamlar ürettitkten sonra hiç denememiş mi?

Üreten adamlar da az çok bu işten anlıyordur herhalde diyesim geliyor ama sizin yorumlarınıza göre pek öyle değil gibi.
 
adamlar tabikide denemiştir ama onların amacı ucuz gitar yapmak yoksa onlarda en kaliteli ağaçları en kaliteli manyetikleri.... kullanırlardı(tabi işçiliği işin içine katmıyorum) ama o zaman da gitar pahalı olurdu dimi? yani adamlar bizden daha çok anlıyor diye kaliteli yapmaları gerekmez.
 
Söylediğin doğru tabi ama hemen hemen aynı fiyata oldukça beğenilen Cort'lar, Squire'lar, SX'ler vs. var. Neyse...
Benim asıl merak ettiğim nerde bu firma? kimindir? tüm bunların sorumlusu kim? :)
 
Prince uygun fiyatlara gitar yapan ve maddi çaresizliklerden dolayı tercih edilen bi gitar...Gerçi prince almaktansa bi 30-40 dolar daha verip cort falan almak ta gayet mantıklı...İyi bi gitar değil.
Örneğin 160 dolara prince'in strat kasasını almaktansa.190-200 dolar verip cort'unki ni almak,washburn x ya da n-1 falan almak daha iyi tabi...
 
Ben elimdekini '94 veya '95 te almıştım. Gerçi şimdi yeni arayışlara girmiş durumdayım o ayrı. Ara sıra ilgilendim bıraktım. Şimdi yine ilgim arttı, bu sefer çalımı daha kolay ve keyifli, ayrıca parmaklarımı parçalamayan bir gitar arıyorum.
 
Geri
Üst