Bu Jack Gitara Uygun Mu?

Hocam sanırım bu jack stereo bağlantılı enstrumanlar için. Gitara olmaz. İlla 2 metre olacak demezsen fenderin kabloları falan fena değil. Sitede 3 metresi verdiğin linkteki kabloyla aynı fiyata.
 
evet bu stereo enstrumanlar icin (klavye v.b.) , veya stereo cikisli efekt pedallarina kullanilabilir. illa gitar
icin kullancam dersen olur, sadece bir tanesini (kirmizi veya gri) baglaman lazim, digeri bosta kalacak.
 
Aynen... Gitar jakları gitara devamlı gitara-amfiye-pedala girip çıktığı için uçlar 3-5 ay içinde temassızlık yapıyor, bozuluyor. Bu tarz kabloların tamiriyle uğraşmıştım, hatta elimde direkt Hosa kablo da mevcut, inan lehimlemek için bile üstün başarı gerekiyor, çünkü saç teli gibi ince tel kullanmışlar.

Kısaca bir kere tavsiye edilen düzgün birşey al, ömür boyu kullan. Ayrıca kaliteli kablolarda sağlam ekranlama olduğu için dışarıdan daha az etkilenir ve daha az gürültü oluşturur.
 
@CoolDoG lehim işinde sende benim gibi yeniysen kablo soymak için bir aparat var 5 10 lira bişey. ondan almanı öneririm. işi çok kolaylaştırıyor. Bir de kabloyu soyduktan sonra önce lehimi biraz tel kısmına değdir ucu lehimlendir, sonra havyayla biraz daha lehim alıp jackın ilgili yerine lehimle çok daha kolay oluyor.

ibanez'in gitar kablolarını önerebilirim, bence gayet güzeller. Bir tık üstü klotz, paraya kıyarım dersen vovox. :)
 
Her müzik mağazasında vardır. Elektrikçi arkadaşlara da yaptırabilirsin. Hatta müzik elektronikçisi arkadaşlarda özel kablolar ve jak uçları olabiliyor. Normalden de kaliteli yapabiliyorlar.
 
Geri
Üst