Karnaval

Karnaval Bu cuma her cuma olduğu gibi saat : 00.30'da Ankara Garage sahnesinde . 16 ve 17 Eylülde İstanbul Old City'de . Bu hafta Pazar günüde bir İstanbul konseri muhtemel onuda haber vereceğiz .
 
serkan bey arada bi sitenize bakın belki yeni hayranlarınız bişeyler yazmıştır :p poptan nefret ederken popu sevdirdiniz bana allah müstahakınızı versin :)
 
Gözümüz herzaman sitededir efendim merak etmeyiniz siz :) Akşam yine Karnaval Garage'da Justin Timberlake , Michael Jackson , Jamiroquai , Simply Red , Joss Stone , Stevie Wonder vs... dinlemek isteyenleri saat : 00.30 gibi Garage'a bekliyoruz .
 
Kısa bir aradan sonra herkese selamlar . Karnaval Bekir Aldemirle yollarını ayırmış olup , bundan böyle bilgisayar destekli altyapı ve klavye ile Karnaval'ın 5. elemanı Apo Dursun olmuştur . Kendisine aramıza hoşgeldin diyoruz :) Yaklaşık 1 aylık bir ara verdik sahnelere ancak ramazan sonrasında cok güzel projeler ve gelişmeler var albüm ve performans konusunda . Biraz sabır diyoruz sadece :) Sevgiler & Saygılar
 
amanın!apo abi! çok sevindim yahu :) apo abi başarılar dilerim,umarım her şey güzel gider.biliyosun,seni çok seviyoruz..
Karnaval-ve tabiki Serkan,üstadlarımdan :)- size de güzel dileklerimi iletiyorum burdan..Her şey gönlünüzce olsun!
sevgi&saygı
başak
 
Valla methinizi dinleyicilerimizin birkaçından çok duydum. Repertuar da ilginç ve güzel. Piyasamızda görmek istediğim yenilikleri içeriyor belli ki. Ama ne yazık ki aynı saatlerde biz de çaldığımız için dinleme fırsatımız olmadı. Umarım birgün dinleriz.
Beste, albüm ve cover çalışmalarında başarılar.
 
cok teşekkur ederiz herkese . . .

bonustrack'i de yanlış hatırlamıyorsam 1 sarkı kadar dinleyebilmiştim overall da,umarım daha uzun dinleyebilme fırsatı bulurum . . .

tekrar teşekkürler . . .
 
Herkese cok teşekkurler . Bonustrack i bende çok merak ediyorum forumunuza Mesa North yazmıssınız . Cıkında gelelim ya evimizin dibi çok keyifli olur başarılar . Ekim , Kasım gibi tekrar İstanbul , Ankara ve Eskişehir programlarımız start alacak arkadaşlar . Bide nokia'da ilk 100 e kalmışız allah sonumuzu hayır etsin :p Sevgiler & Saygılar :)
 
Çok sevindim Nokia'da 100 e girmenize. Ankara'lı bir grubun kazanmasını çok istiyorum. Bugüne kadar pek çok müzisyen Ankara'dan çıkmadır ya da Ankara'da pişmiştir. Ankara'nın bar grupları bile İstanbul'da çok büyük ilgiyle karşılanır. Biz de yaşamıştık aynısını Hayal Kahvesi ve Mojo'da.
Başarılar diliyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırsınız. Yolunuz açık olsun.
 
Karnaval'ın myspace'deki yeri www.myspace.com/karnavalonline arkadaşlar buradanda şarkılarımızı dinleyebilir ve indirebilir , karnaval'ı listenize ekleyebilirsiniz . Ayrıca Kasım ayında konserlere ve programlara kaldıgımız yerden devam ediyoruz . Sevgiler & Saygılar ...
 
Valla ne yalan söyliyim çok üşeniyordum Nokia'daki şarkıları dinleyip ilk 10 u oluşturmaya. Ama bugün kastım ve hepsini dinledim. Hakkaten sizin şarkınız içlerinde en güzellerinden biri. Gerek enstrümanistlik gerekse vokal performansı olarak pek çoğundan iyisiniz. Siz başta olmak üzere ilk 10 umu Ankara'lı gruplara ağırlık vererek oluşturdum.
Umarım hayırlısı olur.
Başarılar dilerim.
 
Güzel yorumlar için çok sağol çok teşekkür ederiz . Haftaya C.tesi North'a gelmeye calıscam bende . Çok çok kolay gelsin . Başarılar .
 
Arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim şarkılar çokk güzel olmuş emeğinize sağlıkk...
 
cok sagol supersonicfunky yorumların icin. Bu arada Karnaval nokia super sound yarışmasında ilk 40'da . Destekleyen herkese sonsuz teşekkürler .
 
Arkadaşlar, nss'de 40'a kalmışsınız. Diğer kalan Ankara'lı gruplara da yazdığım gibi gurur duydum Ankara'lı ve bir Ankara grubunun üyesi olarak.
Tebrik ederim ve başarılar dilerim.
 
Geri
Üst