Kedi Nankör Diyenler Izlesin

  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Kim ne derse desin... Ormanın kralı Aslan, sokaklarında kedilerdir. Lafım güvercinlere saldıran kedilere değil :D
 
Kedilerden hic hazzetmem yakin zamanda pencereyi acik unutmusum. Dalmis iceri, Klasik gitarima hallenmis pis hayvan. Neyse ki cif,pril vs vs derken temizledim de kurtardim gitari.
Enstruman calan arkadaslara tavsiye:
Kedinin oldugu yerde enstrumaninizi birakmayin.
 
Yalnız çok pis bakmış : )

Van kedisi mi? Biz Van kedisi aldık, ömrümde gördüğüm en haylaz şey çıktı, olmadı alıştıramadık eve. Sürekli salona sıvışıp saksıların topraklarını eşeleme hali, yani net söylüyorum salona sıçsa daha iyi olabilirdi çünkü toprak her yere bulaşıp her yere giriyor.

Şu anda gayet ağır abi takılan bir elemanımız var; yatakta yanına uzan, havasında değilse, "teallaam" dercesine kalkar zıt tarafa geçer. Sen tekrar yanına git, "olum bak git" edasında tekrar ayak ucuna döner. Böyle bir şey işte.
 
Erkek olan Ankara kedisi. Dişi olan sanırım Van. Ankara Van arası da olabilir. Erkek olan 1 yaşına basana kadar evi duman ediyordu. Çokta zeki kapımı kapatıyorum sabah 5te zıplayıp kolu açıp üstüme atlıyordu. Yorganın dibinde elim ayağım hareket etse saldırıodu :D Bi video daha atayım yavruluktan :) Bu video geldiğinde 2. günü tam ortama alışıp rahatladı başladı yaramazlıga ki en iyi hali bu bu hareketleri daha sonra bizim üzerimizde test etti :D

 
Konu hakkında da yazayım. Kediler nankör falan değiller. Sevgi dolular. Erkek olanlar biraz ağır abi oluyorlar büyüyünce sadece. Dişiler gelip siz uyurkan kolunuza kıvrılıp yatar ve çok tatlı bişeydir bu. Kediler grurlular ve rahatlarına düşkünler. Fazla rahatsız edilmeyi sevmezler. Bunlarda bence saygı duyulacak özellikler. Sadece köpeklerle kıyaslayanlar kedilerin nankör olduğunu söyleme yanılgısına kapılıyorlar. Kediler yalnız yaşarlar. Köpekler sürü halinde ve sahiplerini alfa erkeği olarak görürler. Bir keresinde bir köpek sürüsünde lidere başkalıran köpeği diğerleri paramparça etmişti bir belgeselde. Yani köpekler sadıklar ve bunu her defasında gösteriyorlar. Ama bu kedileri nankör yapmaz :)
 
Kediler nankördür = Cumhuriyet halkın kendi kendini yönetmesidir = 1. dünya savaşı Avusturya arşidükünün öldürülmesiyle başladı.

Bıkmadılar 40 yıldır aynı boş beleş tatavadan.
 
Kediler nankör değildir, insanların hayatında köpekler daha fazla zamandır olduğundan köpekler daha sadıktır ama kediler bence dava sevimli.
Evimde görme engelli bir kedim var. Çok kötü bir halde bulduk, veterinere götürdük, gözleri görmeyecekmiş, dışarı da bırakamadık eve aldık, eşimle birden herşeyimiz oldu. Temiz de bir hayvan, eğitimini de yapıyoruz, inşallah daha iyi olacak "Şanslı" kedimiz.
 
Geri
Üst