Yeni Gitarım 52 Telecaster 1997 Copper :)

İnceleme olarak gibisinden yazmak istedim sonunda bir amerikana sahibim ve forumdan marazzi arkadaşım ile bir takasta bulunduk elimdeki baja telecaster ve bir miktar nakit ile anlaştık kendisiyle kendisine burdan teşekkürlerimi iletmek isterim , Gitar meksikadan sonra bana çok özel şeyler yaşattı şiir gibi sesler çıkıyor , alırken biraz tereddüt ettim batuhan arkadaşımız 3.sahibi oldugu için ondan yana bir şüphem yoktu ama gitarın fender yazısı sticker gibiydi etrafında şeffaf bant gibi şeyler vardı ve korktum :) gerekli açıklamaları türkiye distiribitöründen aldık , ve şüphemiz kalmadı , özel bir seri sanırım rengi bakır ve arkada biraz boya dökülmesi var , ama gitar sanırım nitro cila değil garibime gitti :) , bu gitar bu forumda 3 kere satıldı sanırsam . bilen hakkında iyi kötü yorumu olan varsa beklerim .

 
ben bu gitarı denemiştim , şahsım adına söylüyorum bu seviyede bir ton ile çok karşılaşmamıştım. "ben telecaster'ım" diye ses çıkaran bir gitar. fiyat konusunda pek anlaşamadık üzüle üzüle bıraktım. rengi de çok iyiydi ulen :/
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
:) Tonal bakımdan yüzümü kara çıkarmadı kendi meksika bajamdan çok memnundum kafamda yoktu ama @marazzi dostum la ticaretten öte arkadaş oldugumuzdan anlaştık , Takas tekliflerine veya , uygun fiyatlara bende satabilirim bu adreste çok kısa bir videosu var , tonunu merak edenler olursa diye .
 
Bu gitar efsane..tele sevsem hemen alırdım...tüm reisuue serilerde aslına sadık kalmak için çıkartma cilanın üstünde waterslide (sulu) çıkartmadım..çoğu kişi ilk alınca bu çakma fender sendromunu yaşar...marazzi zaten çarşaf çarşaf resinlerini koydu :) en ufak şüphelik durum yoktu ki tele seviyorsanız bu işin nirvanası bu..güle güle eskitin..kaç kere ilana baktım..ama tele ile aram yok...yoksa böyle limited renk bu temizlikte orjinallikte tele nerede ise rüya..
Hakan...
 
dostum hangi konuda başlık açmak istiyorsan , forumun o bölümüne git( yukarda forumlar var seç , sonra konuyu seç ve yeni konu aç butonunu sağ üst tarafta bul. sonra da konunu açarsın nefaset ile
 
Geri
Üst