5000tl ye kadar olan bir amfi önerisi[2022 fiyatları içinde:( ]

2022 zamanından bakıcak olursak şu an için bir öneriniz var mıdır 5000tl için? Blackstar id core 10 v2 amfim var ve artık değiştirmeyi düşünüyorum... Eğer lambalı yada dijital olmayanlardan 7000tl yi geçmeyen bir amfi öneriniz varsa onu da düşünürüm. Ben Marshall, Peavey ve Mesa gibi birkaç markaya baktım ama emin olamadım. Bu arada ilgilendiğim müzik türü ağırlıklı olarak progresif metal. Bazen rock da çalıyorum, clean'i de çok iyi olmasa olur ama berbat da olmasın mümkünse. Her türlü öneriye açığım şimdiden teşekkürler.

Orange Crush 35RT.

Boss Katana-50 MkII gibi modeller de var ama dijital olmasın demişsin.
Hocam konuyu ufaktan hortlatmış gibi oluyorum ama bu zaman içindeki birkaç tecrübemden bahsedeyim istedim forum sonuçta belki birilerinin yararına olur. İd core u sattıktan sonra boss katana 50 aldım yaklaşık 5 ay kullandım ve hiç beğenmedim çok yönlü bir amfiydi gerçekten ama ben zaten dijital sesten bıkmıştım o yüzden sattım. Mağazalarda denemeye başladım bundan sonra. Dediğiniz modeli denedim bu ikisinden de iyidi ama halen o dijitalimsi ses kulağımı tırmalıyordu. Fender champion lar da aynı durumdaydı. Marshall dan dslc1 ve dslc5 i deneme fırsatım oldu ondan sonda lambalı amfiye yöneldim. Tabii fiyatlar git gide artıyor bunu da unutmamak gerek. Artık lambalı bir amfi almam gerektiğini anlamıştım ama sadece evde kullanmak için aldığımı biliyordum ve bu yüzden mümkün mertebe watt killer ı içinde olan bir amfi almalıydım. Tarz olarak rock, blues, progresif metal takıldığım için ve ton olarak ingiliz tonlarını beğendiğim için laney markasında karar kıldım. Laney supercub12r ı denedim ama fiyat pahalı gelmişti, birazcık araştırma ile 35k lık amfiyi 2. Elden 17k ya aldım(satıcı footswitch i de fiyata dahil tuttu.) Ve böylelikle amfi arayışıma en azından bir süre son verdim. Tonlar tam istediğim gibi, pedallarla iyi eşleşiyor ve headroom yapmıyor. Tek sorunu bence aux in girişi olmaması o da gitar amfisi olduğu için aşırı mühim bir şey değil bence. Şu an daha sert tonlar için mesa boogie, peavey ve engl tarzı amfilere de bakıyorum laney kalıcak üstüne alıcam.

Geri