Amatör Rock Yarışması

sakız veriyolarmı 1.ye.. bune bee b...ku cıkdı artık önceden 1.ye albüm yapılırdı simdi 1 milyarlık cek bilmem ne dalgamı gecionuz
 
özür dileri markadaşlar bir süredir bu başlığı takip edemiyordum, bazı arkadaşlar yarışmanın yalan olduğunu söylemişler, böyle bir şey olmadığını bildirmek istedim. yarışmaya katılım bitti, yarışmacılardan parçalarını hemenpaylas.com'a yüklemelerin iistemiştik Türk internetine birazcıkda olsa bizimde desteğimiz olsun diye ancak hemenpaylas.com kapatılınca orada olan parçalar da doğal olarak gitti, sizin deyiminizle yalan oldu :) şuanda şarkıları toplamak ile uğraşıyoruz. O işde çok kısa sürecek, biter bitmez finalistleri seçip oylamaya sunacağız,.
Bir diğer arkadaşımızda sakız veriyorlarmı 1. ye demiş, kusura bakmayın onu veremiyorum, siz yarışma düzenleyince siz verirsiniz güzelde olur belki. Siteden hiç bir şekilde maddi kazancım yok, olmasınıda pek istemedim sitenin görünümünü bozduğu için reklam vs. de almadım teklif geldiği halde ( rock yarışmaları ve bazı web siteleri ). İçimden gelerek açtım bu siteyi, rock müzik sevdiğim için. Amatör rock gruplarına destek olmak amacıylada bir yarışma düzenleyeyim dedim ünlü gruplardan çok onları dinliyorum çünkü ve kendi cebimden verebileceğim kadar bir miktar da ödül koydum başına, biliyorum fazla değil, gönül isterdi ki daha fazla olsun ama elimden bu kadar geliyor ki bende öğrenciyim esasında :)

Umarım ileride daha çok büyük meblağlar ile beraber yarışmalar düzenleriz.

Yorumlar için herkese çok çok teşekkür ederim.
 
Geri
Üst