Subliminal Mp3 Lerdeki Telkinleri Duyulabilir Hale Getirme

Zaten bu illimunatidir, mesajdır v.s hep ergen zincirini hedef almış prodüktör ya da grup içi sıradan dışı olabilmek ve dikkat çekebilmek adına kullanılan, tamamen ticari düşünülen tuzaklardır. Ben mesela bi albüm çıkartıyorum, dedim dur millete şurada şöyle bir trick düşünelim, içine koyalım şöyle sesler, şeytan anırsın, blues kankamdır, en iyi müzisyenimdir desin, ya da klipte verdim 25. kare yi, ve deşifre oldu, e ne dicekler, woaa blues da şeytancıymış, illimunaticiymiş, doğal olarak işime gelecek bu durum benim. fazla takılmayın derim forum kardeşleri mesaj falan.
 
En fazla bu kadar izole edebildim çünkü, sıkıştırmalarda kaymalar yaşanıyor, veya parçanın sendeki versiyonu benimkinden farklı abi. :)
 

Dosyalar

  • Sub.mp3
    177.6 KB · Gösterim: 182
Beyin 5 farklı kaynaktan gelen sinyalleri yorumlayabilir (Dış dünya için konuşuyorum. Mesela midenin gönderdiği açlık/tokluk sinyali gibi şeyleri değil) : Göz, burun, dil, deri ve kulak. Doğru mu? Pekâlâ, kulağın bant genişliği ve frekans cevabı belliyken, kulağın alamadığı bir sesi beyine göndermesi ve beynin yorumlaması mümkün mü? Beynin haricen duyma özelliği mi var acaba?

Ayrıca madem amaç bilinçaltına erişmek, neden duyma yoluyla yapmaya çalışıyorlar ki bunu? İnsanın duyamadığı frekanslarla filan. Çok saçma. Göz, kulağa göre çok daha hızlı. Kızılötesi ışınlarla yapsınlar o zaman. Allah bilir, şimdi siz "kızılötesi ışınları da göz görmese bile beyin görür" gibi bir şey söylersiniz buna.
Kızılötesine laf yok lakin evinde UFO ısıtıcısı olmayan mı kaldı yahu bu doğalgaz fiyatlarıylan :) Beyin görmese de insanın poposu ısınınca kızılötesini görür de duyar da insanın alt gözü açılıyor resmen...
 
Son düzenleme:
Ha gayret! Az daha çaba ile bu forum da illuminatinin bizlere dayadığı, dayattığı bir oyun olacak! Üstad-ı Âzamlığı da @replicant a verelim tam olsun. Sahi avatar resminde acaba kaç sübliminal gizlidir? Buyrun buradan yakın. :D

Yahu sübliminal mesajdan falan korkuyorsanız, müzik deşmekten önce televizyon seyretmeyin. Orada saniyenin 13 ile 25'te birlik bölümüne sübliminal mesaj gömmek daha kolay ve daha fazla kişiye ulaştırma şansı mevcut.

Kaldı ki sübliminal mesajdan hal ve davranışlarını değiştirecek kadar etkilenmek için, zeka seviyesi ve hayata bakış açısı ile tipik bir tüketim toplumu bireyi olmak gerekmez mi?

Ben aksine bu tür konuların insanı gereksiz paranoyaya sürüklediğini düşünüyorum. Öyle ki, zamanında bineceği dolmuşun logosunda siyonist sembol arayanlar türemiştir bu memlekette. Dikkat ediyorum bir kaç senede bir de dünyamızı, insanlığı mahvetmek isteyen güçler değişiyor. Hepsiyle ilgili bir şeyler yazan, söyleyenler de "Açın gözünüzü! Uyanın!" gibi tabirler kullanıyor. Önce Yahudiler dendi yıllarca, sonra birden masonlardan öcü gibi korkulur oldu, şimdi de" Oooov Illuminati!!" Bazı komplo teorisyenleri (hepsi değil ama bazıları) bence insanların akıl sağlığı ile oynamaktan yargılanmalı artık.

Yahu bir karar verilsin artık hangisi? Dünya ve insanlık neden yirmi otuz yılda bir düşman değiştiriyor? Neden özellikle muhafakar kesimler sağlıklı bir bakış açısı ile siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirecekleri yerde kendini şarkı deşmeye adıyor? Saçma değil mi sizce?
Hep bunlar paralelkenarların, ikizkenar üçgenlerin, derin yamukların işi, yeni Türkiye'de subliminal mesajlara geçit yok. 90'lara dönmeyeceğiz artık, ben asla dönmüyorum mp3 çalarımda ne Nirvana görebilirsin ne Alice in Chains, lisedeyken böylemiydim, hayaldi gerçek oldu hamdolsun...
 
Valla "liseli ergen işi" olduğunu pek düşünmüyorum. Adamlar kendi paralarına koyuyorlar sembollerini. Para bu yahu cips poşeti değil sonuçta. Herif koskoca amerikan dolarının üzerine Horus'un gözünü ve yarım kalmış piramitlerini koyup altına yeni dünya düzeni, tek din, tek devlet gibi şeyler yazıyor. Normalde gizli olmaları gerekir fakat internetin tamamına erişip silmeleri zor ki asıl o zaman dikkat çeker. Zaten bu yüzden kendi reklamlarını fazlasıyla yaptıkları için kimse dikkate almıyor. Aslında çok ciddi ve üzerinde herkesin düşünmesi gereken bir konudur.
 
Yahu diyelim ki var subliminal mesaj, hakikaten de etki ediyor.
subliminal-mesaj_484285.jpg


Bunları gördük, çok masonik duygulara gark olduk.

E peki bunu görünce ne olacak şimdi?
subliminal-mesaj_4842852.jpg


Sesi bozduğunuzda yaptığınız şey bunun benzeri. Üsttekinde eyvallah anlıyoruz bir şeyler de, anlayamadığımız, bir şeye benzetemediğimiz, normalde de yorumlayamadığımız şey bana ne mesajı verecek? Onu kavrayamadım.
 
Valla "liseli ergen işi" olduğunu pek düşünmüyorum. Adamlar kendi paralarına koyuyorlar sembollerini. Para bu yahu cips poşeti değil sonuçta. Herif koskoca amerikan dolarının üzerine Horus'un gözünü ve yarım kalmış piramitlerini koyup altına yeni dünya düzeni, tek din, tek devlet gibi şeyler yazıyor. Normalde gizli olmaları gerekir fakat internetin tamamına erişip silmeleri zor ki asıl o zaman dikkat çeker. Zaten bu yüzden kendi reklamlarını fazlasıyla yaptıkları için kimse dikkate almıyor. Aslında çok ciddi ve üzerinde herkesin düşünmesi gereken bir konudur.

Çok ta kasmaya gerek yok. Niye dersen, dediğn gibi adamlar saklanmıyorlar ki. Saklanmak isteseler 1 doların üstüne masonik bir sembol bastırmazlar. Herkes "Aman da bu masonlar ne gizemli, ne esrarlı" der ama mason localarının yeri de, üç aşağı beş yukarı kimler oldukları da hemen herkes tarafından kabak gibi bilinir.

Malum, hiç bir şey karşıtı, anti propagandası olmadan yaşayamaz. Bu yüzden bana bu işler biraz da kasıtlı dikkat çekme ve reklam yapma işi gibi geliyor. Kimi para pul sahipleri de "Aman pek güçlüler" diye bunlara koşuyor. Böylece adamlar iyice zenginler kulübü haline geliyorlar. Sonra gelsin bağışlar, yardımlar, iş bağlantıları geniş geniş iş yapacak çevre. Bir nevi menfaatçi tokatçı dernekler gibi yani. Öyle karanlık bir yönleri olduğunu falan sanmıyorum.
 
Geri
Üst