izmirdeki muzik magazalari?

DreamofStyks demiş ki:
okhay demiş ki:
Hmmmmmmm,iyi o zaman ya senfoniye ya da çalgıcıya giderim artık o gün kafama ne eserse :)


Çankayada zamanım var düzgün olsun diyorsan Atilla'ya git stüdyosuna fakat bir gün bırakman gerekebilir gitarı.Adam gerçekten bu işi çok iyi yapıyor ve biliyor.

Abi kıllandırdın beni şimdi düzgün olsun deyince :roll: çalgıcıya bıraksam düzgün yapamazlar mı?Bende zamandan bol bişey yok,illa aynı gün almam gerekmez aleti,ayarlar düzgün olsun yeter ama şimdi elimde 100 kiloluk case ile taaa urladan çankayaya gelip bi de stüdyo aramayayım diye soruyorum :roll:
 
Bu arada Bu Atilla abi diye saygıyla andığım kişi Tual grubunun gitaristidir hani..."sen vaktindne çok önce gelen sevdalı bir yağmur gibisin çisil çisil gözlerimde".. şarkısını yapan grup.
 
Arkadaşlar şu an izmirdeyim yaz okulu için gelmişken bide pedal alıyım diyorum.pek izmiri bilmediğim için ve de kazıklanmak istemediğim için iyi 2.el pedal nerde bulabilirim? senfoni iyi gibi geldi bana siz ne dersiniz?
 
DreamofStyks demiş ki:
Bu arada Bu Atilla abi diye saygıyla andığım kişi Tual grubunun gitaristidir hani..."sen vaktindne çok önce gelen sevdalı bir yağmur gibisin çisil çisil gözlerimde".. şarkısını yapan grup.

hadi ya???atilla abi dediğin göbekli olan adammı hani pedal falan da yapıyor?muhabbetimiz olmuştu baya pedal yaptırcaktım ona ama kısmet para yok artık :(
 
Arkadaşlar geçende çankayaya gittim.Pedal almayı düşünüyordum.Yorumlara göre kafamda bişiler oluşmuştu.Trigona pahalı flm diodunuz ilk ordan başlıyalım dedim arkadaşa.Gittik baya sıcak karşıladılar sorduk işte pedalları flm çıkardı bayada elinde vardı mt-2 ye 120euro gibi bi fiyat söyledi.Neyse çıktık ordan ve diğer bütün mağazalarda ya ellerinde yoktu yada bi yerde 125euro gibi bi fiyat söylediler.
En çok güldüğüm durumsa bor müzikti galiba girdik onun yanında satılıyormuş pedallar bilmiyoduk ilk büyük yere girdik analog pedal sorcaktım dedim.Adam "Kim..?!¿" Dedi yaaa :)
Anlıycağınız izmiri böyle beklemiyodum resmen hayal kırıklığı yaşadım.Doğru düzgün elinde pedal olan satan yoktu...
 
arkadaslar!eger 2.el bi alet almak istiyorsaniz izmirdeki magazalar gideceginiz son yer olsun.gerci sifir almak icinde gitmeyin derim.paraniza yazik olur.internetten fiyatlara baktiginizda(turkce sitelere)bu dukkanlardan daha ucuz oldugunu gorursunuz.ve forum sitelerinde bir suru 2.el satan arkadaslar var.eger imkan olursa elden alisveris yaparsaniz kandirilma durumu da olmaz.ornek vereyim 1 yil once merakla marshall mg100 amfi alip 2 ay calmis ve sikilmis aslinda adamin gitarla alakasi bile yok amfiyi satmaya karar veriyo ve 750 milyona satmaya karar veriyo.ve ben bu amfiyi 600 milyona aldim o cocuktan.cunku eli mahkum bir daha kullanmayacak.sizde boyle firsatlari bekleyin derim
 
Geri
Üst