izmirdeki muzik magazalari?

ya benim emg zw ye ihtiyacım var.bir kaç yerde yoktu nerede bulabilirim.trigon ve laylay demeyin onlara ne giderim nede alırım.geçenlerde trigona girmiştim 450 ytl demişti.yuh yani bu kadar olmaz dedim.
 
ya millet bana yardım edın izmirde oturuyorum bi tane amfi alcam

2 tane sini kendi gitarımla arkadasımınamfi le denedıımm ıcın karar verdım ancak fıyat hakkında ve uzun sure kullanmak ıcın kalıte hakkında tam bır fıkrım yok yardım edersenız cok sevınırım
1. si masrshall mg30 dfx yada 20 dfx
2. si stagg 2o watt yada 30 watt
 
yani trigondan alabilirsin ama fazlşa muhattap nolmamaya çalış.fiyatı sor internette araştır.uygunsa al ve çık.hiçbi samimi harekete kulak asma.geri götürüpte satma.hayatında yaşayacağın en büyük şoku yaşarsın.
 
trigon bana gnx3 ü 1350 ye satmaya çalıştı muhahahahahhaa....girin dükkana biraz salağa yatın :D fiyat sorun ve iki katı fiyat vesinler size..küfredecem ya..ismail midir nedir bi şerefsiz var orda..i*ne..
 
karsıyaka tıyatro sokagında GİTARCI var karsıyaka sınaması pasajında oraya gıdın ogrencıye mutus ındırım yapıyolar 20dolar gıbı bı fıyat kırdılar bana gıtar alırken cok ıyı bır yer ordan emrah ve savas abı sızlerı beklıyor
 
Abi klasik gitarin telini degistirmem gerek ama ne gibi bir kalitede birsey alacagimda fikrim yok bu arada söylemesi ayip kazik payinida yemek istemeyen bir arkadasinizim :)))

Varmidir bunun enstrümantalojide bir karsiligi?:))
 
unpop demiş ki:
çalgıcı orası mı.. biliyorum orayı geçen gün gittim. çok kazık fiyatlar soyledi cortlarda gene. gecen sene de trigondan cortz22 yi 220 usd ye almistim, calgici 260 demisti. vallahi diger markalari bilmiyorum ama trigon cortta en ucuzu.


arkadaşımm sen trigonun adamısın heralde... :D baksana konu boyunca sürekli trigonu övüyosun :D

Hiçbir aklıselim izmirli trigonu sevmez...insanlardan biraz anlayan birisi bile bu adamların üçkağıtçı olduklarını anlarlar...bulaşmayın derimmm...Ben arasıra önünden geçerimm ve vitrindeki jem gitarı izlerimm... :D başkada bi işe yaramaz orası...git ve nefsini körelt... :D

Burdan gitar işine yeni başlayan arkadaşlara sesleniyorumm...Gitmeyin arkadaşlar çok feci tokat yersiniz..
 
En ucuz Cort'ları Savaş satar izmirde. Karşıyada sinema pasajının içinde. Ha ben kendisini pek sevmem ama doğruya doğru. Bu arada "en ucuz Cort" ne demek onu da bilmiyorum. Yani Cort'un en ucuzu olsa zaten gitar denmez ona, hayır iyi bi Cort'u ucuza almak diyorsanız o ayrı mesele. Almadan önce Savaş'ın dükkanına da bi uğrayın, bişey kaybetmezsiniz. En fazla sizi tersler, azarlar, bi de iki sweep yapar o kadar :)
 
İzmirde gitar alırken gideceğim yer Gitarcı'dır. Savaş Abi eski gitar hocamdır zaten. Piyasa fiyatlarında İzmir'in zaten altına verirken güzel indirimler de yapar.

Hatta bazı ürünlerde kendisi o ürünü dışarıda verdiği fiyattan daha ucuza bulursanız bir kere daha indirim yapar :)

Her türlü aleti de araştırıp Gitarcı'dan sipariş edebilirsiniz. İzmir içinde Senfoni, trigon, laylaylom, bor gibi bir çok yerden alışverişte bulundum ama buradan daha memnunum..
 
MIMH demiş ki:
bide bu stagg ler ok mu kötü abi nası iş anlamadım? herkes kötülüyo :)
sen kesinlikle senfoniye gitmişsin eline stagg tutusturmuslar :D senfoninin tek sevmediğim huyu bu.gidenin eline stagg tutusturuyorlar :D farfisfon a uğra istersen gitar bakmak için.pek çeşit olmuyor.acemiliğini caktırmazsan cem abi abartı fiyat cekmez :D nereye gidersen git anlamadığını anlarsa adam fiyatı abartır .dikkatli ol.esnaf sonucta adamlar
 
Geri
Üst