Talkbox Hakkında?

Merhaba aradaşlar,
Araştırma yaptımda anlamadığım bi kaçnokta var bu alet hakkında;
Şimdi talkbox sisteme nasıl dahil ediliyor? Yada şöyle söyliyeyim ben pod xt live kullanıyorum amfi yok bende talk box amfi mikrofonlayarakmı oluyor yani amfi olmadan kullanamazmıyım? birileri detaylı açıklarsa sevinirim..teşekkürler..
 
amfi olmadanda cok rahat kullanırsın.. tabi kullandıgın marka cok onemlı.. eger dunlop heil talkbox kullanıyorsan en azından speaker out a sahıp bir amfiye ıhtıyacın var.. amfiyi yakma ıhtımalınde var bu arada ..ama benım kullandıgım roctron banshee modelını kullanırsan hıc bırseye ıhtıyacın yok amfıye bile :)
eger rocktron alırsan yapacagın sey pedal zincirinin ilk sırasına bunu yerlestırmek.. "on" modundayken zaten alet kendi amfisine sahıp yanı hortumdan sana ses gelıyor.. yapacagın hortumu agzına alıp seslerı sekıllendırmek.. yalnız bu hortumun agzına gıren kısmı mikrofonlanmalı (mumkunse enstruman mıkrofonu ıle) yoksa senı senden baskası duymaz konserde :) .. aletın uzerındede gain , tone ve volume seceneklerıde var zaten.. "off" durumundayken true bypass bır pedal gibıı ıslev goruyor... eger dunlop versıyonunuda merak edıyorsan yardımcı olabılırım..kolay gelsın :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
evt bende o olayı düşündüm yani hortum mikrofonlanmadan nasıl ses sistemden çıkıcak aklıma takılan buydu demek rocktronda olsa en azından bi enstrüman mikrofonu şart? bende 33 wattlık bi amfi var sahnede monitör niyetine kullanıyorum.dunlopu biraz anlatırmısın ben bu olayı sadece oedal alıp ikrofonlamadan yapamazmıyım? cahilim bu konuda hoşgör :)
 
mikrofonlamadanda olur.. talkbox'un external speaker cıkısıda var.. eger uygun speakera baglarsan hortumu mıkrofonlamana gerede kalmaz..
ama genelde bunu mikrofonlayarak yapıyorlar.. bende bilmiyorum vardır bir bildikleri diyorum :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
uygun speakerdan kasıt nedir abi :) benim istediğim pedalı benim zincire dahil edip direk olayı faaliyee geçirmek yani amfi ve mikrofonlama olmadan..böyle bişey mümkünse roctron damı mümkündür? kusura bakma yaw çok uyuzca sorular farkındayımda n'apayım :)
 
8 ohm (minimum) speaker oluyor.. daha fazla detayıda burdan bulabilrsin :)
http://www.rocktron.com/support/manuals/banman.pdf#search='rocktron%20talkbox%20external%20speaker%20connection'
 
Geri
Üst