Ayşegül İnci(Eskişehir)

Ayşegül İnci Kimdir?

03.08.1984 Ankara doğumlu. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın-Yayın bölümü öğrencisi. Vokallik yapıyor, bas gitar ve akustik gitar çalıyor. 14 yaşından beri beste yapıyor, 40’a ulaşmış bestesi var.

1997 yılında gitarla müziğe adim attı. 1998 yılında ilk bestesini yaptı ve üretkenliği hep devam etti.100’ün üzerinde konser ve organizasyonda vokalist, bas gitarist ve gitarist olarak sahne aldı. Diğer gruplarla çalışırken bir yandan kendi şarkılarına demo kayıtları yaptı. Çok olumlu tepkiler aldı ve Ayşegül kendi solo grubunu 2006 yılında kurdu. Kendi besteleriyle, yarışmalarda dereceler elde etti. Sabah Gazetesi’nde Nuh Köklü’nün yaptığı haberde “Türkiye’de Kulak Kabartılacak 25 İsim” arasında gösterildi. 2006’da Battle Of The Bands - VIII yarışmasında dereceye girerek dördüncü oldu. 9 Şubat’ta Rock’n Dark Express & Üniversiteliler Rock Müzik Yarışması Eskişehir Bölge finalinde birinci oldu. Yeditepe Üniversitesi'nin düzenlediği Pure Challange Cover yarışmasında dereceye girerek üçüncü oldu.

Ayşegül İnci, şu an çalışmalarını İstanbul’da sürdürmekte ve Teoman’ın bas gitaristliğini ve vokalistliğini yapmakta…


Web Site: www.aysegulinci.net
www.myspace.com/aysegulinci
 
Kendime Gelirsem Eğer'i dinledim. Güzel hoş ama biraz fazla Şebnem Ferah kokusu aldım ben nedense? :) Diğerlerini de dinleyim daha güzel bir yorum yapayım..
 
fena deil ama bence biraz daha sertleş hızlan bi ritim olsun bu benim fikrim insanları coşturman leazım bence....genel olarak iii hoş geldin:)

burock
 
Selamlar.
Ayşegül'ü daha lisede okuduğu ve kendi grubunu kumayı hayal ettiği günlerden tanırım. Bana akustik gitarı ile kendi yaptığı besteleri dinletirdi.
İyi bir kulağı ve sesi olduğu açıktı ve bişeyler üretmeye çok yakındı.
Sonra çok istediği bir bölümü kazanıp Eskişehir'e gitti. Orada grup kurduğunu gazetelerden okumuştum.
Amatör grup yarışmalarına falan giriyorlarmış.

Daha şarkıları dinlemedim ama güzel şeyler ürettiğine eminim.

Başarılarının devamını dilerim Ayşegül.
 
Selamlar

Tam yorum yapacakken üstteki yazıyı gördüm ve "tek böyle "düşünen ben değilmişim" diyerek güldüm.
Evet açıkçası "Kendime Gelirsem Eğer"in daha ilk başlarından itibaren Ş.Ferah "Kadın" albümü geldi aklıma.

Daha sonra şarkının fazla tekrardan oluştuğunu düşündüm. Monoton geldi açıkçası.

Ya daha kısa olmalı, yada arada şarkıya renk katacak birşeyler olmalıymış bana kalırsa.

Diğer şarkılarda da benzer noktalar göze çarpıyor ancak kayıt için harcanan emek ve gösterilen özen takdiri hakediyor bence.
Eline sağlık.

Başarılar
MG
 
başarılar dilerim..monotonluk ve çok tekrar kısmına ben de katılıyorum ama tabi bu bizim müzik zevkimizden bir bakış...yolun açık olsun...
 
Ses rengin çok hoş ama banada biraz Şebnem Ferah vari gelmedi değil . Biraz daha aranjanla çok güzel olur bence . Ama eğer dinliyorsan fazla Şebnem dinleme bence :) Başarılar kolay gelsin .
 
Yanlış anlama bunu bende yapıyorum . Bu gayet normal . Kimseyi taklit etmek istemediğin belli ama insan ister istemez kayabiliyor sevdiği tarzlara . Ama beste yapacağın süreçlerde müzik bile dinleme bence :)Kolay gelsin .
 
şimdi indirdim parçaları..dinledikten sonra yorum yaparım :) eskişehirde bi barda falan çalıyo musunuz?ya da öyle bi plan war mı?gelip izlemek isterim :)
 
Ben Sıfırın Altında grubunda bas gitar çalıyorum.. Her salı Eskişehir Ares Bardayız.. www.sifirinaltinda.anatolianrock.com

Kendi şarkılarımı da söylediğim, vokallik ve bas gitaristlik yaptığım bir grubum daha var. İsmi Catz Only. Eskişehir Hayalde sahne alıyoruz ama şu anda yaz dönemi olduğu için bir program yok..

Yaz döneminde Ares'e beklerim.. :) Sezonda başka sahne günleri belli olacak. Kesinleşince burdan da duyurucam..
 
barlow demiş ki:
Gelen yorumlara çok teşekkür ederim.. :)

Bu arada DamnationGame'in yazdıkları beni hem şaşırttı hem duygulandırdı. Sen Ardasın di mi? Zaman ne çabuk geçiyo ya... Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.. Demomu dinledikten sonraki yorumlarını da merak ediyorum..

Ben de senin Eskişehir'de çıkan Rockbank magazin dergisinde 'Megadeth İstanbul'daydı' başlıklı yazını okumuştum.. 2001 yılıydı sanırım.. O zamanlar Mustaine ile olan diyaloğunu burda duymayan kalmamıştı.. :))

Evet iyi tahmin :!: Hatırladığım sezgileri ve duyguları güçlü Ayşegül halen orada duruyor sanırım. ;) 6 sene çok çabuk geçti di mi en son görüşmemizin üstünden.
:D
Zaman işte dur durak bilmiyor.

Evet 2001 Megadeth konseri ve Dave ile geçen sıkı diyalogtan sonra şehir efsaneleri arasındaki yerimi aldım galiba. :LOL:

Herneyse başlığını bu tarz kişisel yazılarla bozmayalım.

Sonra görüşmek dileğiyle. :D
 
Selam Ayşegül bakalım eski dostlardan başka birini daha tanıyabilecekmisin :).Demolarını dinledim çok başarılı çalışmalar tebrikederim,ileride daha özgün ve daha başarılı olacağından eminim,grubunu ve seni daha iyi yerlerde görmek dileği ile...kendine iyi bak.
 
Selamlar.Ayşegül sen Sıfırın altında grubunun basçısı değilmiydin.Avatardan tanıdım.Rockandwin'deydik..
Çalışmalarında başarılar diliyorum...
 
Selamlar.Ayşegül sen Sıfırın altında grubunun basçısı değilmiydin.Avatardan tanıdım.Rockandwin'deydik..
Çalışmalarında başarılar diliyorum...
 
Saklıkentte beraberdik Eren.. Hala Sıfırın Altında'nın basçısıyım... :) Demomun kaydında da grup arkadaşlarım yardım ettiler saolsunlar.. Güzel dileğin için teşekkür ederim.. :)
 

Benzer konular

İ
Yanıt
0
Gösterim
661
İbanezkullanıcısı12
İ
E
Yanıt
0
Gösterim
835
E
I
Yanıt
0
Gösterim
689
IGotHigh
I
Geri
Üst