Ayşegül İnci(Eskişehir)

Bana destek veren herkese çok çok teşekkür ederim.. Türkiye'de amatör olarak müzikle ilgilenmek, birşeyler üretmek gerçekten çok zor.. Çok çetrefilli..Amatör olarak çabalayan ve elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışan bir müzisyen olarak bu desteklere çok ihtiyacım var..

Gelen bütün yorumlara çok teşekkür ederim.. :)
 
maresalx demiş ki:
Eskisehirde orduevinin caprazindaki sokagi en az 5 kere gidip gelen muzisyen
ayni turu istiklal caddesinde atsaydi 12 tura denk gelicekti.Sapsari saclari simsiyah giysileri ile ile yilbasi neonlarini andirircasina suzuluyodu sokakta.Yanimdaki arkadasim bak bu gururumuz Ayşegül inci nss'a felan katildi dedi.
tebrik ve takdir ettim

:D :D :D Bu mesajı büyük bir tebessümle okudum..Evim o tarafta olduğu için çok yürüyorum.. Doğrudur bazen çok turladığım oluyor.. :) You tube'ta yazdığın yorumu da okudum.. Çok sağol düşüncelerini paylaştığın için.. Mesajlarına çok sevindim.. :)
 
KAKAO2007b.jpg
 
demolar güzel hoş olumuşş beendim daaha önce okumuştum ama hiç dinlememiştimm denilen kadar warmışşş uzun yolunda başarılar dilerimm....
 
Arkadaşlar Eskişehir'den Ayşegül İnci yeni demo çalışması Bilmesen de ile Rock'n Dark'ta bölge finalisti olmuştur. 9 Şubat günü Eskişehir 222 Park'ta Kargo'nun da konser vereceği yarışmada şarkılarımızı sunacağız.

Oylama süreci başladı şarkıları

:arrow: http://www.efesdark.com.tr/rde_yarisma.asp

linkinden dinleyip beğenirseniz oy verebilirsiniz desteklerinizi bekliyoruz.Teşekkürler....
 
Eskişehire geldiğimde Ares'de Sıfırın Altında grubuyla birlikte izlemiştim seni.bas gitarına baya bi hakimsin.ayrıca cidden ogün çok eğlenmiştim.birkaç videonu da izledim vokalde de aynı başarıdasın.tebrik ediyorum çok güzel işler yapıyorsun,başarılarının devamını dilerim..
 
Arkadaşlar Ayşegül İnci Rock'n Dark Eskişehir ayağında bölge şampiyonu olarak Balans'ta yapılacak olan Türkiye Finaline çıkmaya hak kazanmıştır destek veren herkese çok teşekkür ederiz.... :D
 
Yarışmada bana destek olan herkese çok teşekkür ederim!!!

Gerek İnternette gerekse yarışma sahnesinde yanımda olan, bana güç veren herkese sonsuz teşekkürler... İyi ki varsınız... :)
 
Verdiğim linkde haberin Cumartesi günü yayımlanan hali maalesef yokmuş, link açılmıyor diyen arkadaşlar oldu... Buyrun Sabah Gazetesi haberi...

bbbte0.jpg
 
Geri
Üst