1000 Lira Civarı Bütçeye Ses Kartı Ve Mikrofon Önerisi

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 1000 liralık bütçem var; ses kartı ile mikrofon almayı düşünüyorum. Vokal, elektro gitar, bas gitar, klasik gitar ve bağlama kayıtları alacağım. İnternetteki bilgilere göre Focusrite scarlett 2i2, Maudio mtrack, presonus audiobox ve küçük bir bütçe arttırımıyla Maudio fast track c400 ön plana çıkan kartlar gibi görünüyor. Mikrofon için ise nt1a öneriliyor.

Şu an elimde kulaklık olarak Beats executive var. Bu tarz kulaklıklardan verim alabilmek için pre amfi, ses kartı gibi ekipmanlara ihtiyaç duyulduğu söyleniyor. Condenser mikrofonlar için de benzer şeyler söyleniyor. Bu kulaklığın yanına alacağım hangi ses kartı-mikrofon ikilisiyle maksimum verim alabilirim?

Ayrıca bu ekipmanları 'www.muzikekipman.com'dan almayı düşünüyorum. Bu site ne kadar güvenilirdir?
 
Son düzenleme:
Focusrite scarlett 2i2 ve Rode Nt1a ile albüm kayıt edersin. Başka bir şey almana gerek yok. Geri kalan yatırımını 8"lik hoparlöre yapmanı tavsiye ederim, örneğin Yamaha Hs80m güzel olabilir, tabii bu bütçeyle toplayamazsın, 2. elden yavaş yavaş toplayabilirsiniz. Zamanla güzel bir 3lü olurlar. Kulaklıkla mix yapılmıyor, ancak monitörleme, kendini duyma için iyi sonuçlar veriyor.
 
Geri
Üst