Sizce Prosesör Alıyım Mı

Merhabalar ben henüz yeni sayılırım 6 aydır gitar çalıyorum elektroyu bugün yarın alcam Hss stratım olcak bugüne kadar akustikle geldim. Sizce prosesör için henüz erken mi? alırsam Boss markasının ME-25 modelini alcam hem bütçeye uygun hem de iyi gibi ama size danışmak istedim sizce erken mi
 
Bütçen varsa neden erken olsun canım. Çalmaya, çalışmaya teşvik eder seni işte. Yine de kendi adıma Boss prosesör önermem, hani çalışmaya teşvik eder dedim ama kötünün iyisi olarak. İkinci el Line 6 falan alacak bütçe yoksa kendi adıma Zoom derim. Yani arkadaşta vardı fena değildi fiyat performans oranı. Yine de kesin karar vermişseniz karışmam neticede hepsi üç aşağı beş yukarı başlangıç seviyesini tatmin edecek aletler. Ancak 'erken mi' gibi bir durum söz konusu değil :)
 
Son düzenleme:
6 senedir Boss GT-8 kullanıyorum, halen daha yeni bir ton yazdığımda ya da netteki presetlerden modifiye ettiğim bir ton elde ettiğimde aletin yapabilecekleri karşısında hayranlık duyuyorum. Stereo kullanmak şart yalnız. İkinci elde 450-550 arası fiyatları bence ''steal price''. Piyasada bunca Boss prosesör varken uygun fiyata ME-25 de alınır, GT-8 de.
 
Bence al. Ben dijital sistemlere soğuk bakıyordum, pedal falan alırım diyordum ama reverb, delay gibi efektler pedal alsan bile genellikle dijital oluyor. Bu nedenle geçenlerde Tc Electronic G-Sharp aldım ve çok memnunum aletin performansından.
 
pedalboard biriktirene kadarda bazı efektleri prosesörden alırsın, ya da pedalboard taşımaya üşendiğinde falan yanında götürürsün, ses kartı olarak kullanırsın, kayıt yaparsın
ayrıca boss internet sitesinde bisürü preset yayınlamıştı boss me25 için, yok lonely boy preseti yok sweet child o mine falan. onlarda baya işine yarayabilir
 
300 liralik bir amfi ve prosesordense daha iyi bir prosesor. Al bence.

Line 6 lerin hd serileri oldukça guzeller. Efektleri bir numara olmasa da amfi modellemeleri oldukça iyi. Ayrıca ses karti olarak kullanma sansin var.

Analog pedal olayi mesakkatlidir. Ornegin bir overdrive pedalindan verim alabilmek için lambali bir amfin olmasi lazim. Veya driven tonlarda delay kullanman için FX loop gerekir gibisinden. Yani analog pedal biraz amfi seçer diyebilirim kisaca. Ayrıca analog pedal dunyasi çok geniş bir dünya. Setupini oluşturmak uzun uzun zamanlar alacaktir.

Dediğim gibi line 6 al kurtul :)
 
Geri
Üst