Cem Köksal

M

MrDark

Yer yer hard'n heavy tadında besteler yapan bu virtüöze kayıtsız kalmayın. Gerçekten çok iyi çalıyor. Yakında çıkacak albümünde de vokalleri Pentagram'dan Murat İlkan üstelenecek.Davulu'da Murat'ın kardeşi Aykan İlkan çalacak.
Cem Köksal' ın web sitesi açıldı.Türkiye'nin bu yeni gitar virüözünü merak ediyorsanız;
www.cemkoksal.com 'u ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.
Haydi hep beraber bu gitaristimize destek olalım.
Sitede bir klibi seyedip, bir parçasını da dinleyebilirsiniz.
www.cemkoksal.com

Yorumlarınızı alabilirmiyim.
James Bahadir Unal
"Gitarist"
 
Arkadaşlar bu mükemmel gitariste olan desteğimiz arttıralım.Yakında albümü çıkıyor.Herkezin alıp bakması gereken bir albüm bu.Hadi arkadaşlar up up
 
Türkiye'nin yeni gitar kahramanlarından biri olan Cem Köksal'ın "Set Me Free" adlı ilk albümü Universal etiketiyle bütün müzik mağazalarında piyasaya çıktı.
Albümde;
Cem Köksal: Lead gitar, ritm gitar, akustik gitar, bas gitar, geri vokal
Murat İlkan; vokal, geri vokal
Aydın İlkan; davul

Ayrıntılı bilgi için; www.cemkoksal.com
 
Abi ben biraz başlığı garipsedim açıkçası, Turk Rock altında CEM KÖKSAL-(New Turkısh Guitar Hero) yazması garibime gitti, grubun ismi yabancı olsa gayet normal veya, yabancı bir grupla özdeşleşmiş bir cümle olsa o da normal ama bu "New Turkısh Guitar Hero" biraz garibime gitti benim... Ama ben de acayip iyi çaldığını duydum helal olsun destekliyoruz, umarım Malmsteen olayı sadece etkilenmeden ibarettir...
 
Sanırım haklısın, eğer değiştirebilirsem başlığı değiştireceğim.Olmazsa site yetkililerinden yardım isteyip düzelticeğim.Türkçe bir başlık daha iyi olur galiba.Bu başlığı atan MrDark onu bulmak lazım...
 
Oha acayip hoşuma gitti!!! :D Milyonlarca kere tebrik ediyorum! Süpersiniz hem hata kabulu hem de değişim hızı açısından! Alkış!!!! Benim için bir grubun severleri de çoğu zaman önemlidir, MrScary beni gaza getirdi en kısa zamanda gidip alıcam Cem Köksal'ın albümünü... :p :p :LOL: :LOL:
 
Adam cok iyi de ben Malmsteen seven ama Malmsteen furyasini sevmeyen bir adam oldugum icin pek ilgimi cekmedi. Belki Murat Ilkan'in vokallere kopabilirim tabi :)
 
Ben Dream Tv`de izledim klibi söyleyecek söz bulamadım ağzım açık kaldı herşey mükemmel olmuş bugün mutlaka alıyorum albümü almazsam bugün dinlemezsem çatlarım bu arada dikkatimi çekti forumada 10 11 tane yorum yapılmış Cem Köksal`ı desteklemeliyiz gerçekten harika..!
 
Atakovice kesinlikle katılıyorum. Bu ülkeden çıkmış bence en iyi albüm. Günlerdir dinliyorum. Cem'e diyecek laf bulamıyorum. Malmsteen benzetmelerine de şaşırıyorum yani. Hangi müzisyen vardır ki müzikal kariyerinin başında tamamiyle özgün olsun. Sıfırdan kendi tarzını oluştursun. Stevie Vai eskiden çok mu özgündü, ama şimdi ki haline bakınca anlıyor insan nasıl evrelerden geçtiğini müzisyenlerin. Bach'ta taklitçi miydi yani sizce Vivaldi'ye çok benzediği ve barok ürettiği için. Ayrıca böyle bir adam çıkmış bu memleketten, bırakalım buna benzemiş, şuna benzemiş, kaşının üstünde gözü var muhabbetini de destek olalım. Bu arada benzetilen Malmsteen denen adamı da insanlar yurtdışında "Guitar God" diye çağırıyorlar.
 
İyi de biz Malmsteen özentisi demedik ki. Malsteen tadı var dedik, ani bunda kötü birşey yok. Ondan etkilenmiştir, müziği benziyordur. Ki iyi de olduğunu söyledim adamın, lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Sonuna kadar destekçisiyiz
 
Ben tek parçasını dinledim ve eksik buldum. Tüm albümü dinlemeden fazla yorum yapmak istemem tabi. İleride daha detaylı bilgi edinirim umarım. Malmsteen'den çok fazla esinlenmiş olması sorun değil, sadece üzerine kendisinden birşeyler eklemeli. Dediğim gibi tek parçasını dinledim ve iddialı bir yapım için yeterli virtüözite ögeleri göremedim. Piyasadan CD sini alıp merakımı iyice gidermeliyim :)
 
Winding Road klip şarkısı ve albümdeki virtüozite öğeleri taşıması açısından en az malzemesi olan şarkı kesinlikle. Sonuçta Türkiye'deki müzik kanallarının yayınlaması açısından mecburen seçilmiş olsa gerek. O şarkıyı virtüozite açısından değerlendirmek çok doğru olmaz. Gerçi adamın solosu yine çok iyi bence şarkı da çok kaliteli. Bi de albümü dinlerseniz şarkıların Malmsteen ile alakası yok diye düşünüyorum. Solo tekniği gerçekten benziyor. Ama o kadar. Melodiler çok farklı.
 
Geri
Üst