Fender Frontman 10g Hakkında

Arkadaşlar fender frontman amfi almayı düşünüyodum fakat amfi hakkında yorumları okuyunca distortionun hayli kötü olduğunu söylediler. Yeni sayılırım 6aylık bi gitar geçmişim var Squier hss strat kullanıyorum bu yıl üniversiteye hazırlancağım için ufak bi şey alıp sınavdan sonra dibine vurcam setupın.
Ac/Dc, Foo Fighters, Guns'n roses gibi artık klasikleşmiş grupların tonlarını almakta sıkıntı çeker miyim bu amfiyle eğer çekersem aynı fiyatta güzel bi öneriniz var mı
 
Bu fiyata alacagin bir ampliden zaten zok sey beklememen gerekiyor.
Öyle grup tonlarini falan alacagini ise hic dusunme o zatn hayal :)
Ikinci el bulabilirsen ki bende tasinabilir olmasi acisindan almayi dusunuyourm, Roland Micro Cube bak, hem baslangic icin iyidir, kucuk ve yeterli ses verir hem de dahili efektler ile setup kurana kadar seni idare eder.
Kendi stratimla (imzamda görebilirsin) denedim ve sonuc yeterliydi benim icin...
Yerinde olsam simdilik fazla abartili birseyler almazdim, sinavina hazirlan kafan dagilmasin, okulu halledince pasalar gibi al istedigini gucun yettigince.

Burada da birileri birseyler konusmus:
http://turkrock.com/konu/50190/
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkür ederim @SteelString yeni amfi arayışına girsem iyi olcak gibi
Bu arada ibanze ibz10g hakkında ne düşünüyosunuz bu fiyata amfiler genelde aynıdır ama distortion konusunda daha iyi midir sizce
 
Teşekkür ederim @SteelString yeni amfi arayışına girsem iyi olcak gibi
Bu arada ibanze ibz10g hakkında ne düşünüyosunuz bu fiyata amfiler genelde aynıdır ama distortion konusunda daha iyi midir sizce
Rica ederim, öyle bu konularda çok bir bilgim yok ama madem idareten birşeyler alacaksın ve şimdilik çok para yatirmayacaksin ozaman üzerinde efek ayarı olan birşey alman gerekir, aksi halde pedal ve kablosu birde onu besmelek için adaptör lazım olacak ki aldığın pedalı ampli değiştirince begenmeyebilirsin.
O ibanez hakkında hiç bilgim yok (üstünde efektleri varsa, küçük ve uugub fiyatlı ise denedikten sonra alabilirsin) ama ikinci el ucuz bir roland micro cube bulursan dene beğenirsen kaçırma.
Başlangıç için idare iyidir ve ilerde de yedek ve taşınabilir ampli olarak kalır. Şimdiden büyük alırsan yada orta karar ilerde setup yenilediğinde elde kalabilir.
Çok fazla kafa yorma bu seviyede ki ekipman için, dene al keyfini çıkar ilerde gerçek setup için kafa yorarsin...
 
Geri
Üst