Merhabalar elimde şuan schecter sunvalley var fakat hem üniversiteye götürmek için hemde o sıcak les paul sololarının tonlarına yakınlaşmak için les paul kasa gitar arayışı içerisindeyim sizlerinde fikrini almak istedim çünkü çok fazla gitar deneme fırsatım olmadı ayrıca 3 yıla yakın bir süredir gitar tıngırdatıyorum hâlâ kendimi yeterli göremiyorum bu kararlarda fakat beni cezbeden soundu bulduğumu ve bu gitarla o sounda ulaşabileceğimi düşünüyorum ve o sounda olabildiğince yaklaşmak için sizlerinde fikirleriyle tavsiyeleriyle biraz daha konuyu tartışmak isterim
www.do-re.com.tr
bu arada sıfır gitar alıcam ikinci el alternatifleri değerlendiremeyeceğim bütçe 50k sadece do-re deki gitarları alabilirim taksit seçeneğinden dolayı
özetle: bu gitarla randy rhoads solo tonlarına blackstar ht5c amfimle artı pedallarımla yaklaşabilir miyim tartışmak isterim 🙂
Epiphone Les Paul Standard '60s Quilt Top Limited Edition Elektro Gitar (Translucent Blue) | doremusic
Epiphone Les Paul Standard '60s Quilt Top Limited Edition Elektro Gitar (Translucent Blue) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
bu arada sıfır gitar alıcam ikinci el alternatifleri değerlendiremeyeceğim bütçe 50k sadece do-re deki gitarları alabilirim taksit seçeneğinden dolayı
özetle: bu gitarla randy rhoads solo tonlarına blackstar ht5c amfimle artı pedallarımla yaklaşabilir miyim tartışmak isterim 🙂
Son düzenleme: