Behead The Sycophant - Death Metal (ankara)

Ankaralı 3 kişi grup kurduk tarzımız death/thrash metal, kaydettikçe paylaşacağız.

Üyeler:
Sahin Onur Hukumen (Vocals, Drum Programming, Mix & Mastering),
Hakan Dincer (Guitars),
Bora Sanal (Bass)

Henüz parçalara isim koyma aşamasına gelmedik, o yüzden ilk parçalarımız track-1, track-2 olarak duruyor şimdilik.







Facebook sayfamız:

Behead The Sycophant - Facebook

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Özellikle vokali beğendim. Sözleri sallayan değil de dile hakim birinin brutal vokal yapması gerçekten fark ettiriyor. Sanırım davulcunuz yok ama. Başarılar.
Edit: gitalar da iyiymiş :--)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Gitarcımız adına teşekkürler. Basslar evet belki biraz daha öne çıkartılabilir. Track-2 de çok daha iyi oldu onu söyleyebilirim :)

Vokalleri ve soloları bekleyen 2 parçamız daha var. Aslında yaza doğru 6-7 parçalık bir albüm olarak yayınlamayı planlıyorduk fakat çalıştığımız işlerdeki beklenmedik yoğunluklardan dolayı o planımız rafa kalktı. Belki bir gazla 3 parçalık bir EP olarak yayınlayabiliriz.
 
Bir death metal grubu olarak trendler ne kadar umrunuzdadır bilemem tabi ama, itunes icad olunduğundan beri albüm çağının sonlandığı ve artık single dönemine girildiğinden söz ediliyor. Ben şahsen, albüm çıkarmak girişimi ile yola çıkılıp, sonunda o albüm çıkarılamayınca tüm emeklerin boşa gittiğine fazlaca tanıklık etmiş birisi olarak, mermileri teker teker sıkmanın iyi bir fikir olabileceğini düşünüyorum. Yeni çalışmanızı da duymayı sbırsızlıkla bekliyorum, başarılar.
 
Teşekkürler. Ticari bir beklentimiz olmadığı için uzun ya da kısa albüm olarak hazırlayabilirsek zaten itunes bandcamp vs. gibi yerlerde paylaşmayı düşünüyoruz. Dediğiniz tek mermi olayı sanki belli bir kitleye ulaştıktan sonra işe yararmış gibi geldi. Bilemedim.

Track-2 altyapısını 4 ay kadar önce bitirmiştik. Vokaller, sololar ve belki bir iki ufak editing işi var. Şu haliyle paylaştım.

 
Geri
Üst