Etiketin Yarısı

dishy_jimi demiş ki:
CoFFiN_of_mEvT demiş ki:
evet dinleyenlerden yorumalrı alalım arkadaşlar...

ahahahaa ilk güzel yorum benden geliyo :D

dinlerken yerimde duramazkene sözler imdadıma yetişti :D .durdum biraz doğal olarak.durup da dumur olunmicak sözler değil.ne bilim çok keyif aldım dinlerken.ama zor bi durum da var playboy ağzıma takıldı. :D zor durumlara düştüm. misal,''seni burda zükerler züküm züküm zükerler'' 8)


sonuç tam puan :D
aehuaeuheaha zor durumda bıraktıımız için özür dileriz :LOL: :LOL: :LOL: yorumun için saol :D
 
sssss.jpg

izmir/alsancak
 
punkcı kardeşlerim işlerine dolu dizgin devam ediyorlar
daha iyi şey yapacakları kesin

demolar iyi olmuş ama youtube daki canlı performanslar bence daha iyi
ii çalışmalar
 
Etiketin Yarısı Konser!!!

Etiketin Yarısı 9 eylül üni rock toplulugu befrock ın düzenledigi konserde sahne alıcaktır. konserde çeşitli türlerden gruplar olcaktır...

tarih: 21 nisan c.tesi
yer: opus bar / alsancak
saat: 13.30
fiyat: 7.5 ytl + 1 bira

yeni bi repertuarla konsere cıkıcaz haberiniz ola herkesi bekleriz...


NOT: 18 YAS SINIRI YOKTUR...
 
gecen sene beraber sahne almistik opusta bir kere, panki damping lerdi o zaman, yarisma oldugu gunlerdi, bizden sonra onlar cikiyordu son gruplardi, seyircileri gelmemisti hic o zaman, kendileri de bize oy atmislardi cok sevinmistik=) cok eylenceli bir gruptur, koskoca opusta yalnizca 10 kisi izlemistik cok daha zevkli olmustu=) pogo falan yapmistik, bir de sahneden inmeden once vokalistleri `ortam cok alternatiflesti artik, biz kacalim` demisti, inerken de onunde duran bira bardagini carpip devirmisti yanlislikla=)
 
Sevgili Müzisyen ve Dinleyiciler;

Amatörce'nin bu haftaki konuğu Gargara grubu olacak.Bununla birlikte The AYILAR,Etiketin Yarısı ve Drama grupları da ayrıntılı olarak inceleniyor.

Siz müzisyen ve dinleyicilere bu hafta seslenen profesyonel müzisyenimiz ise ÖZTÜRK İLMAZ oldu.Kendisine amatör müzik adına vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ediyoruz.

www.amatorce.gen.tr
 
Geri
Üst