Delta 1010 LT Alayım mı???

W

wade21

Merhaba,
Galiba ses kartı konusunda karar veriyorum ve delta 1010lt alacak gibiyim. Fakat okuduğum birkaç mesajda bu kart için mikser ihtiyacından bahsedilmiş. Bildiğim kadarıyla mikrofon preamfisi var. Dinamik mikrofonlar içinmiş bu. Bunu tam anlayamadım. Yani analog olarak yaptığım kaydın üstüne vokali nasıl bir mikrofonla girmeliyim ki ses güçlü bir şekilde müziğin içine yerleşsin??? Bu kartı alırsam sonra bir de mikser işi çıkar mı başıma ki ben şimdilik bunu istemiyorum :) Ayrıca daha önce yaptığımız kayıt üstüne yeni kanal kaydı yaparken önceki sesi kulaklık aracılığıyla dinleyebilir miyiz?

Kullanım alanı: Org bağlanacak (midi için)
Mikrofonla ses (ya da canlı enstrüman) kaydı yapılacak. Çoklu kayıt yapılmayacak (ANALOG KAYIT: önce ritmle birlikte org - sonra ikinci, üçüncü sesler, sonra bağlama ya da gitar, sonra vokal…)

Sanırım derdimi acemice :) anlatabilmişimdir. Özellikle COMPEL yetkilisi arkadaşlar varsa onlardan ve tabii bilgisi olan diğer arkadaşlardan yardım bekliyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler…
 
selam zaten çok kanallı kayıt yapmıycaksan delta 1010 alma bence çünkü zaten aletin esprisi 10 kanal kaydetmesi aynı anda. daha az girişli bi maudio daha ucuza gelir sana ihtiyacın doğrultusunda. delta 1010 lt ye sadece dinamik mikrofon girebilirsin örnek shure sm58. ve bu dinamik mikrofonlardan sadece 2 tane girebilirsin geri kalan 8 giriş preampsız .eğer 10 tane kanalı aynı anda kaydetçeksen ve bunlardan 2 den fazlası mikrofonla yapılacaksa mikser gerekir. veya bu mikrofonlardan herhangi biri kondansatörlü mikrofonsa mikser gerikebilir ( veya phantom power ı olan bir cihaz)

kaydedilmiş kanalı dinlerken yeni bitane kaydedebilirsin. hatta alet 10 giriş 10 çıkış olduğu için 5 kişi steryo olarak dinleyebilir aynı anda.

yardımcı olmuştur sanırım
kolay gele
 
Cevap yazan arkadaşıma sonsuz teşekkürler... Peki diğer arkadaşlar bana yardımcı olmazlar mı???????
 
Geri
Üst