OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

12. Uluslararası Karadeniz Ereğli Sevgi Barış Dostluk Festivalinde sahne alıcaz arkadaşlar tarih 1-2-3 Temmuz ama tam belli değil hangi gün kaçta çıkıcağımız kesinleşince burdan duyurucaz yine hürmetler...

Yönetici Uyarısı:Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Mesajınız düzenlenmiştir.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz!
 
acıların grubu overdoZe... hepınızı cok ozledım... sızı burada gormek ıstıyorum... bı bursa konserı ayarlamak lazım... :) tolga nerdesın olum sen... ınsan kuzenını arayıp sormaz mı be... senınle de daha sonra gorusucez... :) ıyı calısmalar beyler...
 
utkucum teşekkür ederim :) valla ufukta bursa görünmüyor.tamamen kısmet bu işler :D bizde seni özledik haftaya pazarda değil öbür pazar garage dayız gelirsin görüşürüz :D
bu arada ereğli fest. kesinleşmiş ama ne zaman çıkacağımız kesin değil oda belli olunca buradan ileteceğiz.hürmetler
 
Overdose KONSER

12.ULUSLARARASI SEVGİ BARIŞ DOSTLUK FESTİVALİ "KARADENİZ EREÐLİ / ZONGULDAK"

YER : ÇINAR ATLI 2. SAHNE
SAAT: 16
TARİH : 2 TEMMUZ 2005

Not : 1-2-3 Temmuz 'da gerçekleşecek olan Türkiye'nin En Büyük Festivalinde MANGA - MOR VE ÖTESİ - PAMELA SPANCE de Ana Sahne 'de yer alacaktır.Konserler Bedavadır.
GEÇEN SENEKİ FESTİVALE KATILAN SAYISI 700 BİNDİR.BU RAKAM REKORLAR KİTABINDA TESCİLLENMİŞTİR.


* Not 2: Overdose Bu Yaz Diğer Şehir Festivallerinde de yer alacaktır.Detaylar buradan size iletilecek. :!:
 
sağol zeyhan haber için :) güzel konser olur inşallah çok duyduk ereğlinin methini ama bakalım ne olacak kısmet artık.bu pazarda garage da yokuz sonraki pazardan itibaren garage dayız tekrar.özledik baya çalmayı ama tatilde iyi olur :D
hürmetler
 
OVERDOSE DEÐİŞİM RADYO 'DA :!:

Festival Kapsamında konser verecek olan Overdose Karadeniz Ereğli'den yayın yapmakta olan DEÐİŞİM RADYO'da 2 Temmuz günü saat 13'de Dj Yonca'nın program konuğu olacaktır.

Değişim Radyo
Zonguldak,Devrek,Çaycuma,Alaplı,Akçakoca,Düzce,Kocaali,Karasu ve Adapazarı : 93.9

Karadeniz Ereğli : 93.4 - 93.9

Ayrıca www.degisimmedya.com 'dan Tüm Dünya
 
kayıtlar kesindir ki önümüzdeki sene için ypılacak yeni besteler oluştu son rötuşlar ve kayıt tek iş bu ama hem kaliteli olması için para hemde zaman gerekli.kısmet artık ama seneye hepside olacak.
bu yaz güzel geçecek anladım ben :D
 
Yönetici Uyarısı: Başlık "Overdose" grubu ile ilgili olarak açılmıştır. Diğer grup ve müzisyenler ile ilgili yorumlarınızı kendi başlıkları altında yapınız. Hakkında yorum yapmak istediğiniz isimi forumda bulamamanız durumunda Forum Kurallarına uygun olarak başlık açabilirsiniz.
 
bu pazar uzun bi aradan sonra garageda çıkmaya devam ediyoruz.çalmayı çok özledik azgın bir haldeyiz :D gerçi yaz dönemi kaç kişi gelir nasıl olur ortam orası biraz çetrefilli ama kısmet artık :D maaile bekleriz artık ne diyelim :)
 
2 Temmuz Günü Karadeniz Ereğli'sinde Festivalde yer alacak Overdose grubunun sahneye çıkış saati 16:00'dan 15:00'a alınmıştır.
 
Geri
Üst