OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

Sagol Tasıyıcı valla persembe gunu cıkcagınızı duyduk ona göre Garage a gelicektik ama bu persembe cıkmıyomusunuz simdi? Anlayamadım tam. Bu persembe cıkıp yoksa gelecek haftadan itibaren mi salı gunlerı cıkıcaksınız?
 
ama yakışıklı kardeşlerim, Sevgili Caner'in de bahsettiği gibi bir karar verin de biz de gelip bir dinleyelim artık değil mi? :D hani olay sizde de bitmiyor tabii ki ama halk yorum bekliyor... ;)
 
bu gece 1 kereye mahsus olarak GARAGE da sahne alıyoruz (tadilata giricekmiş çünkü) herkesi bekleriz.... yeni sezonda (ki sanırım 20 ağustostan sonra olcak bu) tekrar GARAGE barda sahne alıcaz......
 
bugün cok güzel bir konserdi cok fazla kişi bulunmamasına ragmen yinede cok eglendirdiniz bizi bence bide godsmack- I stand alone calın
 
selam overdose sizi ankarada barfly da dinlemiştim çilekeşten önce, çilekeşin yanılmıyosam albümden önceki son konseriydi tabi onun üzerine 14 tane daha yaptılar sonunda iğrenç bi album neyse konuya döneyim sizin grubu daha çok beğenmiştim alt grup olmanıza rahmen tarzınızı biraz daha yumusatırsanız iyi olur bence gitaristinizle tanışmıştım insallah gelince görüşürüz kendinize iyi bakın müzik hayatınızda başarılar..
 
Yaklaşık 2 haftalık ara verildi programa..Ağustos ortasında Garage'daki program tekrar başlıyacak..Şu anda görünen o..Herhangi bir konser olursa burdan duyurulucak..İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler ;)
 
ben geçenlerde rüyamda görmüştüm sizi :) hepinizi ve sevgililerinizi,izmirde bi yazlık kiralamıştınız.ben de rahmiciğimin izmirden arkadaşı olarak aranızdaydım gerisini rahmi anlatır size .sabah bi uyandım ahanda dedim noluyoz neyse rahmicim,kısmet dimi ;)

izmir'e geldiğinizde elde olmayan sebeplerden ötürü izleyememiştim sizi.ancak eylül başı ankaraya geldiğim zaman kesinlikle dinleyeceğimdir.herkese sevgi&saygılar..
 
uzun zaman sonra dondum ankaraya.. tatıldeydım oh.. :p ondan ızleyemedım son programınızı.. neyse 20 agustos a bısey kalmadı :p
gene ve hep sızınleyız butun yıl ;) 8) :metalhead
 
en son barfly'da dinlediğimden beri kanaatimce kendini geliştirmiş bir grup.(Davulcularının değişmesinin de büyük etkisi olduğunu söyleyebilirim)
Ancak ''Son Defa'' isimli bestelerinin başını portishead-mysterous şarkısının başından fazlaca esinlenerek ürettiklerini de söylemeden geçemeyeceğim. ;) Daha orjinal ve kaliteli işler yapmaları dileğiyle.
 
Geri
Üst