jackson randy rhoads seçimi :)

arkadaşlar amerikan yapımı jackson rr 24 satan siteler var. fakat benim bildiğim rr24 ler pro serisi yani japon yapımı. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlermi?
 
Arkadaşlar. Şu anda laylaylomun sitesinde bulunan RR3, ne üretimi? Ve gerçekten denge problemi var mı? Antalya'da satan yok bunlardan. Gidip Ankara'dan ya da Istanbul'dan alacağım. Ama bu tip denge sorunu vs. varsa öğrenmek isterim. SB Dreams'ın kelly kasa gitarı vardı bi elemanda. Gitar sapa doğru yatıyordu sürekli. Benim de Warlock'um vardı o da yatıyordu. Alaksı yok ama söyliyim dedim :) Evet. RR-3 Ne üretimi ve denge sorunu var mı? Şİmdiden Allah razı olsun cevaplarınız için :)
 
abi denge sorunu ağaçtan kaynaklanıyor bildiğim kadarıyla haklısın üretim yeriyle çok alakalı olacağını sanmıyorum diyeceğim ama belki başka üretim yeri başka ağaç kullanıyordur
 
evet rr3 japon yapımı. ben bir rr performer denemiştim denge sorunu vardı. rr3'te de vardır diye düşünüyorum çünkü yapıldıkları ağaçların cinsi aynı. sonuçta dengesizlik de sap ağacı ile gövde ağacının ağırlık merkezinin askı uçları arasına gelmeyişinden kaynaklanıyor. aynı ağaçlardan yapıldıklarına göre denge sorunu vardır diye düşünüyorum ama kullanan biri daha sağlıklı bilgi verebilir.
 
Biz warlock'a şöyle bi çözüm bulmuştuk. Askının iç tarafına cırt-cırt diktirdik. T-shirt'e yapışınca denge sorunu kalmıyordu. Biraz sömürüyordu t-shirti ama duruyordu yani. Bir de, askı pin'inin yeri değiştirilince dengede durabiliyor diye birşey duymuştum. Neyse.. Peki Jackson gibi bir firma, neden böyle birşey yapıyor? Neden denge sorunu olan gitarlar üretiyor ya da bir çözüm bulmuyor? Bana çok mantıksız geliyor yahu.
 
mali_mali demiş ki:
... Neyse.. Peki Jackson gibi bir firma, neden böyle birşey yapıyor? Neden denge sorunu olan gitarlar üretiyor ya da bir çözüm bulmuyor? Bana çok mantıksız geliyor yahu.
bu benim de hep merak ettiğim bir soru. madem pinin yeri değişince dengede durabiliyor, neden jackson firması üretim aşamasında pini oraya koymuyor?
 
Slmlar Jackson RR1 almayı dusunuyorum , kullananlar bılenler goruslerını soyleyebılırmı acaba ,sustaini ,tonları , palm mutelere tepkisi ,Klavyesi, harmonicleri vs..

Benım bıldıklerım:

Neck thru

Alder gövde

22 perde

Orginal Floyd Rose

Seymour Duncan -tb4 sh2

Elime alıp calmıslıgım yok.


Bi kaç arkadasıma bu gitarı dusunuyorum dedım bu da sorumu hayvan gıbı gıtar dedıler ama sızınde gorusunuzu almak ıstedım.
 
Çok harika gitar rr1'den vazgeçmek için ancak custom rr almam lazım.Şu anda işlerim olduğundan ayrıntılı yazamadım sakin bi zamanda bilgi veririm.
 
SchismetaL demiş ki:
Kevinbonda bulaşma derim. Şahsen ben demedim ama kötü olduğunu duymustum birilerinden nekadar doğrudur bilemem ama 2 si arasında seçim yapsam rr3 alırdım..

Denemediğin bi gitar için bukadar kesin tavsiyeler vermemelisin kevin bond rr3 ten 1 gömlek yukarda bir gitar ve çokta başarılı.RR3 bolt-on neck gül klavyeli bir gitarken kevin bond neck-thru ve abanoz klavyeye sahip sadece buna bakarak bile daha üstün bir gitar olduğunu anlamak mümkün.
 
Geri
Üst