4as The Band

Gruba 5 üzerinden puanınız?


  • Toplam oy veren
    5
T

tyler4in

4AS, ECA Elginkan Lisesi'ni temsil edip okul dışında da sahne alan bir müzik grubudur.
Üyeleri
Furkan Türkmen - Karo - 1. Gitarist ve Solist
Berk Çohadar - Kupa - 2. Gitarist ve Back Vocal
Mahmut Paşaoğlu - Maça - Bass Gitarist
Burak Türkmen - Baterist
Ahmet Değer - Yedek (2.) Bass Gitarist
Ömer Enis - Yedek Baterist
Deniz Korkmaz - Sinek - Eski Baterist

Grubumuz oluşalı daha 8-9 ay olmasına rağmen her birimiz kendini çok fazla geliştirdi. Ben 4AS'ın Kupa'sı olarak her bir üyeyi tek tek tebrik ediyorum.

Aşağıda size, yaptığımız bir doğaçlama Bu Akşam coverımsısını vereceğim.


Umarım beğenirsiniz, çok yakın bir zamanda Pentagram, Duman ve başka grupların ya da sanatçıların coverlarını ve bir kaç ay içerisinde kendi bestemizi, nasip olursa klibiyle birklite yayınlayacağız.
 
Sevgili @tyler4in üzülerek te olsa ankete 2 veriyorum. Açıkçası performans çok iyi değil.Mesela hız olayına hakim olamamışsınız. Davuldaki arkadaş gitarları dinlemeden kafasına göre çalmış. Ve vokaller konusunda daha çok çalışmanız gerek.
Elbette bu benim görüşüm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
yorumlarınız için teşekkürler aslında vokallar değil diğerleri arkadaşlarım öylesine söylüyorlar orada ve aslında taklit yapmıyor kendisi benim uzun süre önce tanıştığım bir arkadaşım tanıdığımdan beri hayatının her yerinde öyle ve videodaki bateristle ilk çalışımız bundan sonra daha iyi olmaya çalışırız
 
Gençler müziğin tadını çıkarın kim olmak nasıl çalmak istiyorsanız öyle yapın kimseyi de takmayın puan muan boş işler üzmeyin kendinizi (bana sataşacak olan sevgili turkrock.com ahalisi dostlar sizi de takmayacak kadar yaşlıyım hiç benle uğraşmayın) Sevgiler☺
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
çok teşekkürler üstad ama yine de herkesin yorumu bizler için önemlidir bu yüzden konuyu buraya açtım , saygılar ve sevgile :)
 
Geri
Üst