The Next Highway (Post Hardcore/Emo) - Ankara

gerçekten iyi çalıyosunuz shey cafedeki konserde zaten çok takdir etmiştik ravendaki kayıtlarınız da muhteşem tebrik ediorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.. T.N.H ruLLa:)
 
Abi sizi tebrik ediyorum gerçekten çok yetenekli ve yaratıcısınız. Zaten yaptığınız kayıtlar da müthiş, bilmiyorum artık önünüze hiçbişeyin çıkamaması lazım çıkarın şu demoyu da yıkın ortalığı... Yiğit'e selamlar :)



SNF_64 Cem
 
su anda yeni bestelerimizle ugrasıyoruz.onceden soyledigim gibi demo icin.su ana kadar coktan cıkarmıs olmamız lazımdı ama malesef okul v.b gibi bircok turk gencinin de sahip oldugu sorunların kurbanı olduk ama dedigim gibi en gec yazın basında demomuzu cıkarmıs olacagız.umarım yakında daha fazla konser olurda daha cok tanınma fırsatını yakalarız.
en yakın konserde gorusmek uzere...
 
ya bi de şöyle bişey var şu an demoyu çıkartabiliriz ama daha iyisi için biraz daha çalışmayı daha kaliteli bişeyler yapmayı istiyoruz..işte onun için yiğitin de dediği gibi yeni bestelerle uğraşıyoruz
 
çoğu türk gencinin sorunu dersane,öss vb işte..yani burda türk genci derken müzik yapanları kasteddi yiğit..
ayrıca mpal tayfası çok teşekkürler ;)
 
bugün odtü.nün rock şenlikleri elemelerindeydik..bence genel olarak baya iyiydik ama vokallerden büyük sorun yaşadık..backvokaller ve vokaller birbirine girdi falan ben de anlamadım neden olduğunu büyük ihtimalle 3 haftadır aksilikler yüzünden birlikte çalışma yapamamızdandır..lafı kısa kesersek çok da iyimser diiliz açıkçası seçilebilceğimiz konusunda..
 
takmayın. biz de h2000'e demo göndermiştik. ama demo grupları arasında adımız yoktu, en abes grupların bile secilmesine ragmen.. gecen sene mayfest'te cıktık ama dinleyen olmadı ve kendi kendimize caldık. grupca ASIRI CIDDI sorunlar atlattık. ama gordugunuz gibi hala devam... yılmak yok cunku bunlar sorun degil..
Saygılar.
 
tabiki daha iyi olabilirdi ama gecmis zaman kullanmak yerine "daha iyisi olabilir bundan sonra" de :) bence daha iyi olabilirsiniz cunku zaten kendi gozlemlerimle verdigim kararlar dogrultusunda asırı yol katettiniz :) bu super bir sey...

Tam gaz devam...
 
arkadaşlar baya şaşırdım ama odtü elemelerinde bizi elememişler ve rock şenliklerine çıkıyomuşuz..beni baya şaşırttı ve mutlu etti..elemeleri geçen tüm gruplara da konserde başarılar dilerim.. :)
 
Geri
Üst