The Next Highway (Post Hardcore/Emo) - Ankara

!!!!!!KONSER!!!!!!!

3 Şubat Cumartesi

Çıkıcak gruplar sırasıla:

Trajedi
Durak
The Next Highway

Mekan: Beyoğlu/Sincity (ADRES: Istiklal Caddesi, Buyukparmakkapi Sokak, Mojo'dan ileride solda Sise Bar'in ikinci kati - Eski Rockstar)

Giriş: 6YTL

Saat: 20.00

İlk şehirdışı konserimizde herkesin bize desteğini bekliyoruz..
 
!!!!!!KONSER!!!!!!!

3 Şubat Cumartesi

Çıkıcak gruplar sırasıla:

Trajedi
Durak
The Next Highway

Mekan: Beyoğlu/Sincity (ADRES: Istiklal Caddesi, Buyukparmakkapi Sokak, Mojo'dan ileride solda Sise Bar'in ikinci kati - Eski Rockstar)

Giriş: 6YTL

Saat: 20.00

İlk şehirdışı konserimize BU CUMARTESİ herkesi bekliyoruz..

konser öncesi bilmeyenler we bir fikir edinmek isteyenler için:

www.myspace.com/thenexthighway1
 
BUGÜN AKŞAM (3Şubat-Cumartesi) 20.00'DE Beyoğlu/SİnCity'e herkesi bekliyoruz..
Ankara'dan Durak + Ankara'dan The Next Highway sahne alıyor..

İlk şehirdışı konseri olacak 2 grubun da..destekleyen herkese teşekkürler
 
durak we the next highway olarak 8 kişi + ankaradan bizi yalnız bırakmamak için kalkıp gelen en aşağı 25-30 kişi + sahneye çıkmamızı saatlerce mum ışığında bekleyen pek çok bilindik,saygın grup elemanları resmen vizyonu dar olan bir mekan tarafından saatlerce mum ışığında 'elektrik şimdi geliyo,yarım saat sora jeneratör geliyo' gibi laflarla geçiştirildi..Ankara'dan kalkıp onca yolu we masrafı gözden çıkarmış bu insanlar sadece the next highway we durak'ın ilk şehirdışı konserini izlemek için SinCity denen adı sanı duyulmamış,insanlıktan aciz,patlak bi mekana geldi..saat 21-21.30 gibi sahneye çıkmamız gerekirken,o pislik,izbe mekanda saatlerce 'elektrik gelicek' palawrasıyla bekletildik..
2 grubun grup elemanları sabahtan beri çektiği zorlukları,inanılması gerçekten zor olan we pek çok insanın da göze alamayacağı fedakarlıkları göze alarak,kimisinin ise ailesinden habersiz geldiği İstanbul'da çakma bi elektrik kesintisinden dolayı saat 00.30'a kadar içeride bekletildi..
bu 2 grup için gelen ankara kafilesi ise saatlerce ieçrde içti we mekanın hissedarı olabileceği kadar para akıttı..
yani ben böyle çıkarcı we yalancı bi zihniyeti anlamıyorum..madem açtığın mekan eğlencenin başkenti istanbul'un göbeğinde,istiklal caddesinde,hem de mojo'nun yanında..nası eletriğin gider yaa?hadi diyelim gitti,jeneratör vs yok e o zaman bunca fedakarlığa giren insanları neden bekletiyosun orda?çok mu zekisin yani..!
ukala tawrılarından saygısızlığa kadar herşeyi resmen birinci gözden gördük..
bu werilemeyen durak we the next highway'in ilk şehirdışı konserinden haywanlık yapıp kendi çıkarını düşünen herkesin bigün bişeye muhtaç olucağı zaman elbet gelicek..2 gün için harcadığım yüksek meblalı paranın da her kuruşu sincity organizasyonunda (acme soner hariç) adı geçen insanların teker teker boğazında kalsın..
aynı zamanda bizim için o kadar kendini yırtan soner'e ise sonsuz teşekkürler..inşallah kaliteli bi mekanda başka zaman..
 
2 grup uzun zamandir su an dusunuldugunde sacma sayilabilecek bir kararlilikla bu konsere hazirlaniyordu.arkadasim yukarda fedakarlik derken abartiyor zannedilmesin diye ustunde durayim istedim CIDDI fedakarliklarda bulunuldu ankaradan apar topar,ellerimizde gitarlarla, zillerle,kimimiz ciddden uykusuz kimimiz hasta sekilde ama bir sekilde ne olursa olsun belirli bir amac icin hevesle gelmistik.Sahsen benim en fazla heves ettigim iple cektigim konserlerimden biri olacakti SinCity konseri.
Yani demeye calistigm sey su ki biz cikip da Beyoglu SinCity'nize kadar geldigimizde bir tarafimizin keyfinden degil sadece ve sadece o sahnenizde durucaamz 45 er dakka icin geldik..hic dert degil seve seve yapariz,yine olsa yine yapariz ama de siz bize "aha elektrik yok jenerator gelcek bekleyin" ondan sonra 3 saat sonra saka yaptik jeneratoru size getrmedik aslinda hadi cikin gidin" derken ustelik ve buraya yaza yaza bitiremiyecegim ornekleri olan sacma sapan ukala bir tavir ve terbiyesizlikle ve resmen cahil bir insanin uslubuyla bunu belirtirken tahmin ettiginizden daha fazla seyi alip cope attiniz ve sizin bu kadar insanin hayati uzerinde bunu yapmaya hakkiniz yok.Mekandaki tuhaf tuhaf insanlarin kalitesiz satasmalari, NOOLDU KONSEER?! gibisinden amele amele haykirislari bizi etkileyebildigi zannediliyorsa yanlis dusunuluyor,tam tersi onlar bizzat kendi kalitesizliklerini guzelce ortaya koydular.Sehir disindan mekanlarina para kazandirmaya gelen 2 gruba boyle saygisizlik yapilabildigi surece SinCity Rock barin isi cok cok zor.Yarin obur gun biz bir tarafimizla guluyor oluruz butun bu olaylara ama Sin City coktan tarihe karismis,kendine yazik etmis olur.Neyse en nihayetinde saglik olsun diyelim...kotu bir ani oldu bize de iste..
Herseye ragmen herkese SAYGIlar...
 
pespaye mekanlara prim vermemek lazım bütün istanbullulara duyurulur SINCITY ufacık çokda iyi bi ses sistemine sahip olmayan beyoğlu,istiklal caddesi gibi bi yerdeki muhtemelen elektirigi kesik tek kolpa eğlence mekanıdır ayrıca mekanın oldugu sokakta 10 yıl otursam kardeş orda sincity die bi mekan var diyenlerle dalga geçerim çünkü hiç bi yerde adları sanları yazmıo işin komiii biparalel sokaklarında sincity die bi mekan daha var...hey gözünü sevdiğimin istanbulu....gerçekten çok ama çok sinirliyim çnkü sadece grup elemanları deil o insanları yanlız bırakmamak için(bunlardan biride benim) 450 km yol teptik karşılığında çok çok çirkin olaylar yaşadık...problem asla mesafeler ve para değil sorun artık bütün işletmecilerde görülen lan nede olsa grup çok mantığı ile kaliteli ve kalitesizi ayırt edememeleri....istanbul seyircisinide sabırlarından ötürü çok çok takdir ettim...tnh ve durak ın ne ilk ne son istanbul çıkarmasıydı dilerimki geldikleri yerlere bakan sincity sahipleri geçmişte yaptıklarını hatırlayıp kafalarını çok duvarlara vururlar....
 
Istanbul muzigin merkezi degil mi? Hayir degil,oraya bizi izlemeye gelmis olan 2 tane Turkiye grubu var mekanin ismini biz soylemesek bilmeyecek olan insanlar bunlar afedersiniz ama sincity o gun bizim sayemizde para kazanmistir bizim sayemizde prim yapmistir yani adi sani bilinmeyen bir mekanda 3 saat gecirdi cilekes elemanlari konserimize destek olmak icin ayni sekilde manga elemanlari geldi ve komik ve ezik tavirlari yuzunden mojo,line,hayal kahvesi gibi bu isi hakkini vererek yapan mekanlarda bulunamadilar mekanin orta yerinde tuvaleti olan sesten hic ama hic anlamayan cross bana reverblu geliyor dedigimde olaya cozum bulamayip dalga gecerek uste ciktigini sanan ezik bir tonemaisterla zaten bu is yurumez ozur diliyorum ama sincity sadece 6 ay para kazanir ha o gece kazandigindan 10 kat fazla para harcadik ha koyuyor mu koymuyor sincity gibi 16 mekan acacak kadarda paramiz var sirin mekan denildi hos mekan denildi ve kabul ettik gercekten uzgunum.Ayrica ne oldu konser patladi mi diye ezik ezik satasan arkadaslar muhtemelen SEScinizin arkadaslari falan ozur dilerim ama siz patladiniz :) Istanbuldaki mekanlarin gercekten bu kadar ezik ve kotu durumda oldugunu dusunmek istemezdim en buyuk hayalimdi ama artik sincitynin en buyuk hayali olur o gece kazandigi parayi kazanmak ha ama paraya ihtiyaclari olursa 6 ay sonra battiginda bize ulasabilirler veririz para ne kadar lazimsa gonullerini ferah tutsunlar yanina bi de crossun reverbunu kisabilecek bir tonemaisterde yollariz gerekiyorsa onu da egitime yollatiriz falan filan...Saygilar
 
Yazıklar olsun böyle mekanlara..Böyle mekan açanlara..İşlettiğini sananlara..
Morallerinizin bozuk olduğunu tahmin edebiliyorum arkadaşlar geçmiş olsun diyeyim..Umarım böyle olaylar bir daha yaşanmaz..
Bu tip mekanlar bu şekilde iş yaptıklarını sanarak zaten varlıklarını sürdüremezler..yazıklar olsun..
 
yavrularım , mükemmelsiniz. seviyorum hepinizi.! davulcununz çok sexy kendimi alamıyorum, zaten gitaristlerin biri rus biri ağır,bascınız rocko , vokalistiniz çin de büyümüs ee bissürü sentez tabi :) kalitelisiniz mükemmel adamlarsınız .! aksam ev boş ;) euheu h
 
Herşeyden önce beyoğlunda bir Sin City krizi yaşanıyor bu aralar o yüzden hangisi olduğunu çıkartamadım ama tuvaletin yerinden sanırım bahsedilen mekan Özgür abinin yeri... Eğer öyle değilse bu yazdıklarımı sallamyın hatta söyleyin ben sileyim direk...

Ama eğer aynı yerden bahsediyorsak birkaç şey söylemek istiyorum... Öncelikle ilk şehir dışı konserinizin bu şekilde gelişmesine çok üzüldüm...Her grubun en büyük olayıdır ilk şehir dışı konseri keşke güzel geçebilseydi... Ama üzüntünüzden kaynaklanan bir sinirle -ki size bu konuda cidden hak veriyorum bende olsam aynı şeyi yapardım- mekana biraz haksızlık yaptığınız düşünüyorum... Mekan daha çok yeni henüz oturmamış bile tam olarak bu yüzden böle aksaklıklar olması gayet mümkün... Evet tonmaister The Lord Of The Mixer'da olmayabilir... Bunlar bir mekan için çok büyük eksiler belki... Ama bu mekanın adam olmayacağı anlamına gelmiyor değil mi?.. Bunu yazıoyrum çünkü yazılarınızda "Sin City'e gideni Allah taş yapar, cinler çarpar" konsepti algıladım ve çok üzüldüm... Ha yok canım öyle bişi sen yanlış anlamışsın dersenizde özrümü dilemeyide bir borç bilirim...

Sevgiler Saygılar...
 
Şimdi herkese teker teker cevap vermeye geldi zaman....

brief-case:
Siz bi grupsunuz müzik için her şeyi yapmayı göze almışsınız. Takdire şayan bi durum. Sizinle kalkıp gelen 25-30 kişiye de müziğe saygıyı gösterdiği için teşekkürler.
1- Orası pislik ve izbe bir mekan değil. Belki size göre öyle ama bana göre öyle değil. Eğer ki orayı öyle görüyorsanız gidin organizatörünüze anlatın. Orayı o ayarladı sanırım ben ayarlamadım.
2- Türkiye'de yaşadığımızı hatırlatırım. Elektrik kesintisiyle her zaman karşı karşıya kalabiliyoruz. Özellikle Beyoğlu'nun ne kadar eski olduğunu biliyorsunuz. Hatlar artık patlamaya başladı. Fazlar artık kaldıramıyor çok yüklenmeyi. O elektrik kesintisi yüzünden 3 gün boyunca elektriksiz kaldık. Biz çok mu isterdik böyle olmasını? Jeneratörcü arandı ve adamın gelmesi saatler aldı. Biz de bekliyorduk ha geldi ha gelecek. Bu bizim hatamız mı?
3- İnsanlığın kalbi orda atıyor sizin bundan haberiniz yok. 3 saat orada vakit geçirdiniz ve buna kanaat getirdiniz. Birbirinin arkasından iş çevirmeyen süper insanların olduğu bir mekan orası. Özellikle işletmecisi ÖZGÜR. Daha bir çok insan sayarım ama gereği yok.

uf_oldu:
Barın kendi programı var ve her cumartesi saat 12:00de Murder King sahne alır. Jeneratörün gelmesi de o saati buldu. Oraya doluşan onca insan Murder King için gelmişti. Sizin için gelenler de zaten gitmişti. O saatten sonra Murder King'in çıkması gerekiyordu ve çıktı. Yine tekrarlıyorum biz keyfimizden elektriği kesmedik; sizin çıkmanızı bütün kalbimizle isterdik ama durum bunu gerektirdi. Şikayetler BEDAŞ'a...

Extacy617:
2. SinCity'nin açılması bizden sonra olmuştur. Altında bir şeyler aranabilir. Bu durumdan bihaber olan SİZLER yine kendi uydurduğunuz senaryolarla bir yerlere gelmişsiniz. 450 km yol tepmişsiniz kendi adıma düşünüyorum. Ben de gelip 450 km yol katetmiş olsam ben de aynı şekilde sinirlenirdim. Haaa bu arada İstanbul seyircisi gerçekten sabırlıdır. Murder King'i bekliyorlardı çünkü.....

Alc43Vol:
Manga ve Çilekeş elemanlarını ben göremedim ama görmüş olanlar vardır mutlaka. E tabi elektrikler kesikti görememiş olmam normal. Kulaklarını yıkatmanı tavsiye ederim herhangi bir reverb durumu söz konusu olamaz efekt kullanmıyoruz çünkü. Bunun çözümünü de sen bulacaksın. Dediğim gibi kulaklarını yıkatarak. Bu arada ezik tonemaister dediğin adam da ÖZGÜR. (Birazdan apayrı değineceğim ÖZGÜR'e de.) Siz gelin ben size paranızı vericem ne kadar harcadıysanız o akşam. 3-5 tane 1 fıçı 2 fıçı biradan ne kadar kazanılabilecekse... 6 ay sonra gelebilirsiniz belki durumlar düzelmiş olur. Bir de bir zahmet tonemaisterlık kursu açarsanız çok memnun oluruz. 20 kişi garanti ediyorum ben sana. Burdan kalkıp Ankara'ya bile geliriz her derse. Müzik için her şeye değer...

ozgun1907:
Özgün sana gelince seni tanıyorum geldin bir gece evimde kaldın. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etme. Gel bana sor nedir ne değildir diye. Bu kadar...

ÖZGÜR: SinCity'nin işletmecisi
Soul Sacrifice'ın bas vokali
Murder King'in bas vokali
Solid'in gitaristi
....

Bilmeyen yoktur herhalde bu grupları. Bahsettiğim gibi Özgür çok iyi bir insandır ve İstanbul'da muhtemelen birbirinin arkasından iş çevirmeyen metal piyasasının tek barı SinCity'dir. O gün de Özgür ve ben beraber tonemaisterlık yapmışızdır. Ezik diyenler her şeyden önce 29 yaşında ve kendini müziğe adamış bir insana bunu söylemek terbiyesizlik. Yaklaşık olarak 3 senedir İstanbul piyasasının başında olan ve hepinizin müzik kültürünüzü toplayıp 16'ya katlayabilecek bir adamdan ezik diye bahsedebiliyorsunuz. Öyle diyorsanız öyledir. Ne diyeyim yani başka. Büyüksünüz hepiniz süpersiniz. Hastasıyız hepinizin...

Bu arada sen kimsin diye soracak olanlara Deus-Ex Machina'nın gitaristiyim. Ayrıca o akşam size yardım etmeye çalışan (ama başaramamışım galiba-ki başarabilmek çok zor olsa gerek) herifim. Bir problemi olanlar içinizden geçenleri foruma dökmek yerine gelin beni veya ÖZGÜR'ü bulun derdinizi bize anlatın. Bu mesaja cevap vermek isteyen herhangi biri için de bu geçerli. Yerimizi biliyorsunuz nasılsa:
SIN CITY ISTANBUL
sincitylogokucuk.jpg
 
KONSER:

3 Mart CUMARTESİ

The Next Highway
Durak
we uzun bi aradan sora tekrar bir araya gelen İdea

konser 14.00'da başlayıp 18.00'da biticek..
Cumartesi günü herkesi LONESTAR CAFE'de (Tunalı Gölge'nin karşısı-Mado'nun karşı sokağı) görmek dileğiyle..
 
Vallahi yukarıdaki konuyla ilgili aklımdan geçen bir iki şeyi aktarmadan geçemiycem arkadaşlar...

Öncelikle başınıza gelen şanssızlıktan dolayı çok üzüldüğümü belirtmek isterim... Gerçekten ender karşılaşılan bir probleme maruz kalmışsınız!! Kesintinin bu kadar uzun sürmesi oldukca kötü bir ŞANS!!! Sinirlenmekte de haklı olabilirsiniz... Ama sanırım sinirinizi yanlış kişilerden ve kurumlardan çıkartmaktasınız.. Özgür tanıdığımız, sevdiğimiz, inandığımız ve güvendiğimiz bir kişidir.. Bundan dolayı kendisine söylenen sözler bizi üzmüştür... Ayrıca şunu belirtmek isterim ki bu güne kadar nerdeyse Türkiye'deki tüm rock barlara gittim.. Ve Sin City gördüklerimin yanında gerçekten temiz ve sağlam bir mekandır...

Bunları yazarken sizlere laf sokmayı ya da benzeri şeyleri amaç edinmedim... Sadece bana göre yanlış olan şeyleri düzeltmeye çalıştım..

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.. Umarım bir gün dinleme fırsatı bulabilirim!!!
 
Geri
Üst