Mydukkanda Gitar Tanıtımı Yapan Vatandaşın Başka Şarkı Bilmiyor Oluşu

Aga adamlar bir hizmet sunmuş dedik hala mı eleştiriler devam eder yahu. Emin ol o dediğini de yapsa bu sefer CEKSINLA BU MU ÇALINIR veya ADAM ÇALMAYI BECEREMEMİŞ BÖLEE TANITIM MI OLUR eleştirilerini duyardık eminim :D
 
Aynı şekilde test edilmesi çok mantıklı. Aradaki fark daha net ortaya çıkar. Tanıtım videoları da gerçekten başarılı. 400 liralık gitardan çıkan sesler harika. Hatta o kadar iyi ki bir ara Jackson DK2M'yi satıp Squier Bullet HSS alacaktım :whistle:
 
Mydukkan suan Türkiyedeki en kapsamli tanıtım videolari çekiyor. Tabi ki her gitarda aynı ekipman ve aynı çalım yapılması gerekir ki gitarlar arası farkı anlayabilin. Hem parmakla çalıyor, hem pena, hem arpej hem ritim, hem solo clean OverDrive ve hem distortion. Ufak ve büyük Amfiler de mevcut. Hepsinin sesi aynı diyen arkadaşlar kulaklarını geliştirsin.
 
Söylediğin şeydeki mantıksızlığı anlatmak ve sana yanlışlığını göstermek için bir sürü şey yazmam gerekecek. Sen elmalarla armutları toplamaya çalışıyorsun. Ben ise elmaları objektif olarak karşılaştırmak için aynı tat endeksini kullanmanın, objektif test prosedürünün bir zorunluluğu olduğundan söz ediyorum. Maalesef ilk mesajınla son mesajın arasında aldığın yol bir arpa boyu bile olmadığı için de daha fazla açıklama yapmama değmeyeceğini düşünüyorum. Yine de ola ki yanılmışımdır umuduyla sana iki soru sorup burada bırakayım. Yanıtlamasan da olur, önemli olan düşünmek.
1- Ibanez S, Ibanez RG, Jackson ve Schecter arasında kalmış biri (kabul et, senin örneklerinden daha gerçekçi oldu) için her gitarın ayrı biçimde test edilmesi mi anlamlıdır yoksa her birinin farklı tonlarla, farklı testlerden geçmesi mi?
2- http://www.seymourduncan.com/support/audio-samples/humbuckers_and/ adresinde Seymour Duncan'ın ürettiği humbucker'ların bir tablosu var (aralarında caz gitarlar için vintage çıkışlı humbucker'dan, en sert aktif "metalci" manyetiğine, blues'cuların çok sevdiği P90 single coil'lere kadar her şey bulunuyor). Hepsini neden aynı amfide, aynı gitarı ve aynı riff'leri kullanarak test etmiş olabilirler?
Sağlıcakla kal.

Peki aynı seymour duncan sitesinde, single manyetikler ile neden humbuckerlardan farklı şeyler çalınmış ve neden tele, strat diye ayrılmış?
http://www.seymourduncan.com/support/audio-samples/
 
Seymour duncan sadece bir firma ve her manyetiği kendi tarzına göre şarkılar ve gitaristler le pazarlıyor...
Ama mydukkan bir çok markanın satışını yapıyor ve sabit ses kayıt setupı ile aynı şarkıların çalınması gitarları çok daha objektif tanıtılmasına yarıyor... Bence şu anki tanıtım videoları gayet başarılı.
 
Geri
Üst