livorno

internette eski formaların satıldığı bi site var, şimdi adını tam hatırlayamıyorum, nette biraz araştırma yaparsan bulabilirsin. onun dışında açık arttırma sitelerinde 2. el formalar satılıyor ara ara ama hep sürekli takip etmek durumundasın.
yani öyle gidip te bi dükkana orjinal bi livorno forması bulabileceğin bir yer olduğunu zannetmiyorum türkiye'de.
 
Formadan ziyade atkıya yönelmek bana her türlü daha mantıklı geliyor. Atkı kreasyonlarında daha yaratıcı olma şansı var, tribün insanları dizayn ediyor bir kısmını zaten. Ben direkt atkımı kaptım ve mutluyum Livorno atkımla. Tribün menşeili forumlarda filan vardır takas/satım başlıkları, bulursun oralarda formasını da atkısını da. Kahverengi deri mont ile süper gidiyor Livorno atkısı, bunu da araya sıkıştırayım. :D
 
Livorno'muz bu sezon Serie A'dan düşerken diğer taraftan Bundesliga'ya da St. Pauli'miz geri dönüyor.

sanktpauli2cn6.jpg
 
Tüm lig boyunca belliydi Livorno'nun gidişatından düşeceği. İtalya tam bir kurtlar sofrası, yapacak pek fazla bir şey kalmıyor Livorno kalibresinde kadrolar için. St. Pauli'nin dönüşünden ise haberim bile yoktu, pek güzel olmuş. Bu Livorno ve St. Pauli tayfalarının ortak organizasyonları, ortak hareket edişleri filan var mıdır bu arada? Ondan hiç haberim yok bak.
 
Geri
Üst