Gulyabani (rock)-Ankara

bu, akay beye sorulması gereken bir sorudur; ki kendilerinin vermesi muhtemel cevap çok bellidir rıfat bey.

burada topu akay beye atarak battığı çamurdan kendisini ve bizleri kurtarmasını bekliyoruz dört gözle..

karton sushi ekibinden sevgilerle..
 
Bu grubu dinlerken beynim beni İstanbula götürdü resmen.Her nota beyoğlu sokaklarına,boğaza falan götürdü."Oha oha" diyerek izledim.Muhtemelen böyle bir çağrışım yapacaklarını bilmiyorlardı,şarkı sözleri de alakasızdı..Ben sizin türünüzü isimlendiriorm :D Istanbul Progressive Rock 'ı.İşin ilginci odtü lü bi grup bu.
 
ad_astra demiş ki:
Bu grubu dinlerken beynim beni İstanbula götürdü resmen.Her nota beyoğlu sokaklarına,boğaza falan götürdü."Oha oha" diyerek izledim.Muhtemelen böyle bir çağrışım yapacaklarını bilmiyorlardı,şarkı sözleri de alakasızdı..Ben sizin türünüzü isimlendiriorm :D Istanbul Progressive Rock 'ı.İşin ilginci odtü lü bi grup bu.

Aslına bakarsan Gulyabani'nin bizi İstanbul'a götürmüşlüğü vardır :mrgreen: Geçen sene bu dönemlere denk geliyordu hatta...
 
sinek demiş ki:
farkli bi yorum istanbul progressive rock
ad_astra merak ettigim o hissi o etkiyi nasil sagladigimiz??? yorumlar icin tesekkurler


kusura bakma sinek cevap biraz geç geldi.bi kere melodileriniz tamamen batılı değil.bence bu çok büyük bir artı.gerçi sizi dinlediğim yer gayet geyik bir ortamdı (mt tanışma toplantısı/mimarlık anfisi).ama buna rağmen beni 5-10 dakkalığına Osmanlı zamanlarına götürebildiniz.bununla beraber acayip progressive/deneysel falan da bir havanız vardı.bu sefer de beynim beni beyoğlu-nevizade falan taraflarına götürdü.gruba bi klarnetçi bulsanız "bayaaaaaaaa"güzel bişeyler çıkabilir benden söylemesi:p . o değilde beni böyle şekilden şekile soktunuz,kendi kendime gaza geldim/hayaller gördüm falan.sonra bu ciddi ortamdan çıkıp "aylin aslım" ı söyleyerek resmen ciddiyetin ...na kodunuz,içine de ...tınız.neyse başarılar :) yeni yetme hazırlık olarak düşerim peşinize bi ara.mt de falan görüşürüz herhalde..
 
ek olarak ne dediğimi anlamaya çalışmak istiyorsanız "safiye soyman","laço tayfa" ve "king crimson" ı ard arda dinleyin."lan biz ilginç adamlarmışız" deyin.hadi kolay gele..
 
abi superdiniz mimarlıkta yeni beste cok iyiydi. de isim bulmak lazım harcanmasın :))) sonra çalıntı falan diye laf çıkarsa.. nese iste yeni konserler bekleriz. bu arada sarkılarla da oynamışsınız iyi olmuş..
 
konser

ad_astra hakli sonu biraz ciddiyetsiz oldu.ama normalde oyle ciddiyetsiz degiliz.denildigi uzere tanisma toplantisi biraz geyik bi ortamdi.biz de bundan cesaret aldik belkide. bir de bestelerimizin beyoglu-osmanli-anadolu gibi cagrisimlar yapmis olmasi sahsen hosuma gitti acikcasi.
 
konser

nefes bar'da 16 kasım 2005 carsamba gunu duzenlenen konserin akışı asagıdaki gibidir.
19:00 dj ışık peygamber
21:00 hayvanlar alemi
22:30 gulyabani

simdi aranızdan "milli mac günü konser mi olurmus.ben gitmem arkadas" diyenler olacaktır. ben de onlara diyorum ki en azından gulyabaniyi izlemek isteyenler mac 20:15 te basladıgı icin mactan sonra cıkıp sinirli kafayla konsere gelebilirler. ama ben hayvanlar alemini de izleyecem diyosan o zaman ilk yarıyı izlersin.zaten macın ne olacagı ilk yarı sonunda belli olur. 3-0 yenecek adam ilk yarıda belli eder kendini.ben hic ihtimal vermiyorum zaten turu gececegimize. belki bu macta emre ya da yıldıray oynarsa orta sahada topa daha bi hakim oluruz. belki daha atak oynarız.ayagımız topa daha iyi basar ama 3 gol atmak icin gol vuruslarında etkili bir isime ihtiyac var.bu da hakan sukur deil tabiki.nihat da formda degil. yani kısaca siz hic macı falan karıstırmayın.bosa sinirinizi bozmayın. hem hayvanlar alemini hem de gulyabaniyi izleyin. yoook ben macı illede izleyecem diyosanız,mac cıkısında gelin gulyabaniyi izleyin. oldu mu?
 
olm bu 90dakka tadindaki yoruma diycek hicbisiy bulamadim ellerine saglik diom...bence isvicre bizi burda da si*er sonra millet sahaya iner ve kan govdeyi goturur en az 3 isvicreli aliris diom :) saka bi yana bu mac ve dunya kupasi cok yalan gozukuo artik...

ps:giris ucretsizdir gelin izleyin dinleyin bekleris...
 
Geri
Üst