Gulyabani (rock)-Ankara

sanirsam en son orda calmistik evet. sakaryanin sonundaki ustgecitten mithatpasayi gecince soldaki mekan ... bekleris efendim yeni besteleri dinlersiniz..

ps:goktug bi sakli ayarlasana ya biz cok sevios buyuk sahnede calmayi :p
 
yok valla biz hicbisiy almadik o konuda ama dert etme ya o kadar onemli bisiy diil cidden:) biz unuttuk bile sen de unutabilirsin :) projelerini de bekleris keyiflien...
 
sevgili gulyabani
size konserinizde başarılar dilerim
bende gelmeyi isterdim ancak
tam olarak aynı saatlerde bir stüdyo çalışması olduğundan bu pek mümkün olamıcak malumunuz cuma günü de bizim konserimiz var
(ne kastım yaaa:))
hadi iyi eylenin sahnede
 
nokiasupersound

nokia supersound yarısmasına biz de bi sarkı gonderdik nacizhane. yalnız eger bizim sarkıyı pazartesiden once dinlediyseniz simdi bidaha dinleyin. bazı aksaklıklardan dolayı sarkıyı tekrar gonderdik. oy vermeden once bu halini dinleyin oyle karar verin derim ben.
 
hey you!!! diyorum ki şu şarkınızın kaydı fena olmamış. gerçi canlı performansınız bundan bi milyonn kat daha iyi bilen bilir.. artık bunla idare etsinler.. ayrıca anlam veremedim neye göre secicekler onca karısık tarz arasından nasıl bir 10lu ayırıcaklar ama dinlediğim 198 rock parçası arasında en iyilerde olduğunuz belli.. ( evet boştum işim yoktu tüm rock türündeki şarkıları indirdim ve dinledim bazılarına dayanamadım kapadım 10.saniyede) umarım adaletli bir seçim olur ve gözden kaçmazsınız. hım bide dünyada gördüğüm en salakça şey 1 account yerine 1000taneyle katılabiliyorsun tek yapman gereken nick değiştirmek. nası bir mantıktır bu?? bu açıdan da işi gücü olmayanlar otturup halk oylamasında kendilerine açık ara fark attırıcak kadar oy yağdırabilirler.. en azından nokia gibi bir kurumun (her ne ise) sms yoluyla falan şifre yollasaydıda.. abartı olmazdı. (gerçi bu da tam çözüm değil) bunları neden anlattım.. ben gulyabani destekçisiyim ama saçmasapan bir oylama stili olan bir yarışmada başarı olmazsa ya tüh demeyin diye.. kolay gelsin arkadaşlar..
 
hım bide pakistana yardım falan yapılması için konser var diye birşey duydum tsunami felaketi için çıkmıştınız buna da çıkıcak mısınız??
 
nokia supersound yarışmasında gulyabaniye başarılar dilioruz,favorilerimizden biridir kendileri.özellikle bora beyin vokali dikkate değer baya:)
 
Pakistan Depremi Depremzedelerine Yardım Konseri

Tuşe!
DeM
Derin6
Funk 'a La Turka
Gulyabani
Street Cats

Tarih: 04,12,2005
Kapı Açılışı: 15:00
Bilet Fiyatı: 7.5 YTL
Bilet Satışı: Kapı

Bu konserin tüm bilet geliri Pakistan Depremi Yardım Kampanyası'na aktarılacaktır.
 
pakistankonseri.JPG
 
beste günleri...

selamlar...
evet belki saklıkent konseri bazı insanların yoğun "ilgisinden" dolayı sıçmış olabilir ama, yine de uğraşıp didinen insanlara teşekkür ediyorum burdan.
Ucube grup Gulyabani, bu cuma ODTÜ Müzik Toplulukları Beste günleri etkinliği çerçevesinde 9 Aralık Cuma günü saat 16:00 dolaylarında ODTÜ Mimarlık Amfisinde sahne alacaktır...

Meraklısına Beste Günleri Programı ise şu şekildedir...

8 Aralık Perşembe

12:30///Hadi Eloy The Alchemist Experience
13:15///51 Promil
14:00///Nema
15:00///Lefter
16:00///Rakı

9 Aralık Cuma

13:00///Sert Sessiz
14:00///Zıkkım
15:00///Şaka Gibi
16:00///Gulyabani

Katılan tüm gruplara ve gelmeyi düşünen herkese iyi eğlenceler...
 
açıkçası şu gruplara baktım, hiç birisi beni hadi eloy, di alkemist eksperiyınz kadar etkilemedi. sanmıyorum ki etkilesin. ismiyle böyle ruh titreten bi müzisyen ilk sırada harcanmış diorum, bi daaki sefere headliner yapmanızı, ne bilim bi kendi grubunuzla yer deiştirmenizi mesela, tavsiye ederim. bazı şeyleri de mailliste atamam, kimseye söyleyemem derdimi, buldum mu yazarım. affetsn gulyabani ler.
 
Geri
Üst