Gulyabani (rock)-Ankara

inanmıyorum 2 dakika yok yok hatta bi buçuk dakika. GULYABANİ İNANILMAZI YAPTI. OLMAZ DEDİLER AMA OLDU evet sarkı sadece 1bucuk dakika. abi 6lıklardan sonra şok etkisi yarattı mimarlık amfisinde. şarkı bittiğinde, biz durdunuz sanmıştık aha şimdi giricekler yine falan dedik alkışlamadık ama bora hatırlattı ki şarkı bitmiş:) tebrikler konser süperdi.
 
ilk günkü konserleri izlemedim ama bugün gördüğüm kadarıyla sana katılmıyorum arkadaşım..
zıkkım dururken.. :D

ilk defa izleme fırsatı buldum ve iyi de olmuş, oylama bitmeden 4 saat önce ilk 10 listemi değiştirip gulyabaniyi ekleyebildim. kişisel görüşüm; elimde sinek gibi bir şarkı varken külleri yollamazdım; ammavelakin bugün çok iyiydiniz, çok beğendim, umarım çok iyi bir yere gelirsiniz.

not1: umut kardeşim seyirciye dünüp çalsana :)
not2: sert sessiz değil ulan sertsessiz ulan sertsessiz ulaaan :D
 
Küller aslında muhteşem bir şarkıymış! Ama Gulyabani'nin kaydı kötüymüş ben bunu anladım :) Ayrıca yeni bestelerinizin hepsini çok beğendim, tam olarak bulmuşsunuz kendinizi ama keşke Sinek'i değiştirip güzelim şarkıyı vasat hale getirmeseymişsiniz :mrgreen:

Gulyabani'yle yeni tanıştığım dönemdeki kadar keyif veren ilk konserinizdi benim için son dönemde. Yeni ve iyi bestelerin gelişiyle oldu bu da galiba :) Tebrik ediyorum, başarılarınızın devamı...
 
bu kadar kısa şarkı olmaz,kendimden geçip bağırdım yanlışlıkla bravo diye aslında nası şarkı lan bu diye bağıracaktım ama işte ne yaparsın.

güzel performanstı ellerinize sağlık
 
yorumlara ve orada olan, (ve olmayı isteyip de olamayan) herkese teşekkürler...
desteğinden ötürü ODTÜ Müzik Topluluklarına, ve Oytun'a ayrıca teşekkürler...
yeni konserlerde görüşmek üzere...

not: mevzu bahis 1:30 luk şarkının adı "Kısa Devrim"dir ki kendisi 5 dakika altında şarkı yap(a)mayan Gulyabani tarihinde gerçekten bir devrimdir :)
not 2: sahnede ne yaptığının bilincini yitiren bir adam olarak bi daha ki konserde ne tarafa döndüğüme dikkat ederim (becerebilirsem) :p
 
gulyabini öldümü nerdesiniz yahu. geçen seneki gibi 2. donem konser patlaması yaşicakmıyız? biz gençler sizle coşmak, sizle eğlenmek, aşkı yaşamak isteriz. nerde sizin külleriniz, sesim çıkmazınız, eskilerden bir curcunanız. nerdesiniz??bari kayıt yapın da oturup evimizde dinleyip "sesim çıkmazı" hüzünlenelim gerekirse ağlayalım sızlayalım.:)
 
rock senligi

gulyabani ahalisi olarak uzun süren sukünetimizi artık sona erdiriyor ve tum gulyabani sempatizanlarına ve eşe dosta müstakbel rock şenligi konserimizi müjdeliyoruz. uzun süren bu sukünetin sebebi katiyen musiki aşkımızda ki azalma değil, bilhassa tamamen musikiden bagımsız talebelik meşguliyetleridir. maksadımız odtu musiki cemiyetlerinin bir tertibi olan rock senliginde sizlere bizatihi besteledigimiz eserlerden 10 kadarını icra etmek ve enstrumanlarımızda zühur eden hisleri sizlere zerketmek ve dahi sizlerle birlikte baska haleti ruhiyelere garketmektir. vel hasılı kelam fazla uzatmayım lafı ve sizlere bu konseri takdim edeyim.

GULYABANİ konseri (odtü müzik toplulukları 11. rock senligi)

yer: odtü mimarlık amfisi
tarih : 10 mart 2006 cuma
saat : 16:00
 
ya neden uzun süre sessiz kalıp odtünün rock şenliklerinde çıkıyorsunuz bunun mt torpiliyle bi alakası var mı?
 
teskilat-ı mahsusa

yeni bi susurluk vakası gibi gorunuyo. bu rock senligi konseri o kazaya cok benziyo. mt-gulyabani ücgeni.belkide dortgeni. hersey acıga cıkıyo artık. cia bile olabilir isin icinde. bi ipucu da benden. rock senligi esnasında yaka kartlarına dikkat edin. dügüm orda cözülecek. cok heycanlı lan.
 
bu skandalın getireceği ve götüreceği her şeyi merakla beklemekteyim. benim gibi hisseden tüm arkadaşları 10 MART CUMA saat 16:00'da odtü mimarlık amfisine bekliyoruyom şahsen. araştırmacı gazetecilik durdurulamaz!!!
 
Ben cook basarili buldum bu konseri.. Yalniz hepiciini bildigim bu gulyabani insanlarini daha once hic dinlememis miyim onu kestiremedim :)
Baska bi yerlerde olacak konserleri de sabirsizlikla beklemekte, bi sekilde kayitlariniza da ulasmak istemekteyim.
Selam ederim..
 
harika bir konser verdiniz
ellerinize sağlık
telecaster'la yeni sound daha iyi olmuş, hatta çok çok iyi olmuş
başlangıç da, o muhteşem bitiş de büyüledi hepimizi
 
Geri
Üst