Gulyabani (rock)-Ankara

11.odtü mt rock şenliği sahnesinde verdikleri konserin sonunda gözümüzde bir damla yaş oluşmasına sebebiyet vermiş bir gruptur bu gulyabani,ellerinize kollarınıza,ses tellerinize sağlık :D
 
biz de bu son rock senligi konserimizde cok keyif aldik butun odtu mtye cok tesekkur ederiz bugune kadar hep bizi destekledikleri icin... ileriki calismalarimizde gorusmek uzro diorum simdilik...
 
aaaaaaaaaaaaaaaa

en iyi konserdi hatta ben cekim yapıcam diye böyle guzel yaptınız diiimiiii :roll: tesekkur ediyorum..
8) cok karizma bitişti ama bahar senligine cıkın ya falla bak katılın secmelere..
 
bu rock senligi konserinin tesisinde ve tertibinde emegi gecenlere,odtu muzik topluluguna mutesekkir olmakla birlikte bu konserden ayrı bir haz duydugumuzu belirtmek isterim. gulyabani olarak konserlere gosterdigimiz özveriyi şarkıların kayıt edilmesi hususunda gosterememenin eksikligini yasıyoruz. ama ilk iş artık sizlere dinlenebilir,iyi kayıtlar sunmaktır.
 
Gulyabani @ Backstage

Gulyabani grubu
18 Nisan Salı
saat 21:00 sularında
ankaranın yeni açılan mekanı Backstage'de sahne alacaktır.
Giriş ücretsizdir.
Backstage 'in adresi : Tunalı Hilmi Caddesi 48/A olmaktadır.
(Saklıkent'in önündeki yoldan yukarı doğru devam edin, yaklaşık 850-900 metre sonrasında Tunalı ve Esat caddelerinin kesiştiği kavşakta Backstage ile karşılaşacaksınız :))
 
isin gucu olmayan herkesi sali aksami backstage`e bekliyoruz bakalim odtu disinda nasil olcak performans uzun suredir calmioduk...

ayrica sicak sicak konser haberi : 20.geleneksel odtu bahar senligi , mt panayir alani sahnesi 3 mayis carsamba 15:00... bekleriz efenim...buyursunlar buyursunlar kimler gelmis kimler ...zinzinzinzinzinzin...

gorusmek uzro...
 
sinek demiş ki:
...isin gucu olmayan herkesi sali aksami backstage`e bekliyoruz
...
Şu koyu yazdığım yeri ALİ SAMİ BACKSTAGE diye okudum ilk başta, baya düşündüm burda ne gibi bir espri yapmış acaba Akay diye... :LOL: Biraz geç cortladı tabi... :oops:
Gulyabani eminiz ODTÜ dışında da iyidir... :LOL:
Başarılar...
 
sizi rock senliginde, orda burda surda. bilumum mekanda dinledim, basarili buldum. bahar senliginde de gorecegiz izleyecegiz bakalim. bu arada yukardaki arkadasin adorno'dan beyni yanmis, kendisini tanimiyorum ama hayatta basarilar diliyorum. hatirlarim cunku benim de erkek arkadasim yillar once bir haftasonu boyunca sadece adorno okuyup durmustu, sonra da ona olan kritikleri. sonra espri yapti hey adorno what the fuck is your problem diye. hey yarabbi ne guzel gunlerdi onlar. dusunuyorum da ogrencilik cok guzel gencler. tadini cikarin. sonra cok ararsiniz. hatirliyorum da yillar once ben de bir ogrenciydim. dersime girer, erik yerdim.
 
uzun zamandan beri üzerine uğraşmakta olduğumuz internet sitesi sevgili microsoft'un çalışma prensipleri ve bizim "cenabet" oluşumuzun getirdiği sonuçlardan mütevellit olarak bir türlü hayata geçemediğinden ziyade:
http://www.purevolume.com/gulyabani
adresini aktif hale getirmiş bulunmaktayız. ilgilenenlere duyurulur...
 
yeni kayıtlar

...uzunca bir sessizliğin ardından Gulyabani olarak yeni şarkıların kayıtlarıyla kısa bir süre sonra yeniden "hortlayacağız"....
meraklısına duyurulur :)
 
Merhabalar....
ucube rock grubu gulyabani olarak bu seneki nokiasupersound yarışmasına "kuyu" adlı şarkı ile iştirak etmiş bulunmaktayız. öte yandan şarkı daha yeni yüklenmiş olduğu için sanırım pazartesiden önce listede olmayacak. bir süre internetten uzak kalacak olmam (olmamız) sebebiyle biraz erken bir "duyuru" olmuş oldu o ayrı :)

NOT: yeni kayıtlarda bitmiş olmasının yanı sıra eylül ortası gibi bir zamandan itibaren dinlenilebilir hale gelecektir.....
 
Zifaf

ailenizin grubu gulyabani bir suredir ugrastigi kayit mevzuunda bir sonuca ulasmis durumdadir. 5 adet kendi urunu sarkiyi ev ortaminda mutevazi olanaklar dahilinde bir yerlere kaydetmeyi basardi.is bu sarkilari dinlemek isteyen gulyabani sempatizanlarina veyahut gulyabaniden bihaberlere onemle duyrulur.asagida verecegimiz adreslerden bu bahsi gecen sarkilardan 4 unu bilgisayariniza veyahut bilimum elektronik aygıta yukleyip hic bir ucret odemeden dinleyebilirsiniz.
pek yakin bir zamanda da bu sarkilarin yanisira baska birtakim surprizleri de iceren bir kapakli kartonetli demo albumu el altindan ese dosta dagitmayi planliyoruz.yok kardesim ben karsiyim internetten sarki indirmeye diyenlere evladiyelik, hatira babinda bir gulyabani urunudur bu da.alakaniz icin simdiden mutesekkiriz.
www.myspace.com/gulyabani
http://www.last.fm/label/Gulyabani/
 
demo

gulyabani olarak cikardigimiz demonun begenilip begenilmediginin meraki icindeyiz. demoyu cok kisitli sayida bastik zaten onu dagitamiyoruz ama internet uzerinden de dinleyebilin diye 4 sarkiyi www.myspace.com/gulyabani adresine yukledik. bu mukerrer ilanlarimiz sikmasin sizi. duymayanlar da duysun maksat. bi de demoyu simdilik elden dagitiyoruz ese dosta. demo da extradan sarkilar var internettekine ek olarak. onu isteyenlere de bisekilde ulastiririz artik nasi olcaksa o is.
 
konserrrr

gulyabani grubu
ODTÜ Müzik Toplulukları Geleneksel Beste Günleri
etkinliği kapsamında

01 Aralık Cuma // 18:00'da
ODTÜ Mimarlık Amfisi'nde


bir performans sergileyecektir.
Girşin ücretsiz olduğu etkinliğe ODTÜ dışından gelmek isteyenler için sınırlı davetiye tedarik edilmiştir. Davetiyelere ulaşmak için "[email protected]" adresine elektronik posta yollayabilirsiniz.

ayrıca, hala bir gulyabani demom yok diye hayıflanan var ise şayet konser günü Mimarlık Amfisi'nin bir yerlerinde bulabilir :)
Cuma Gününün Programı ise şu şekilde olacaktır.

16:00 Rakı
17:00 Djinn Stylo
18:00 Gulyabani
19:00 RUJ

Görüşmek üzere...

2006besteafis.jpg
 
Geri
Üst