Pedal Board Ve Taşıma Çantası Sorunsalı...piyasa Bitmiş

Evet pedalların durduğu platformu tamamladım arkadaşlar, çünkü 88x40 cm'lik platformu sığdırabileceğim bir çanta yok gibi zaten. Şu an aynı pedallarla 80X32 cm'lik bir platform oldu, arkadaşların da yorumlarını dikkate alarak üst plakayı parçalı yaptım (tek parça değil). Böylece hem pedal ara kablolarını aşağı sarkıtarak gizleme hem de alta koyduğum güç kaynağından gelen kabloları minimun ortada gözükecek şekilde dağıtma imkanı buldum. Biraz sıkışık gibi gözükse de gayet iyi oldu bence, mutluyum :D
Pedalların cırt cırt ile yapışacağı üst bölüme komple halıfleks yapıştırdım, çivi ile sağlamlaştırdım, bu bana biraz esneklik sağladı pedalları yerleştirmede. Güç kaynağını da alt tarafa yine cırt cırt ile astım diyebiliriz :D Ne olur ne olmaz diye de "L" şeklinde bir destek vidaladım bir taraftan. Chorus ve flanger pedalları biraz alçak kalıyordu ve sıkışık olduğundan alttaki Line 6 DL-4 onlara basmama engel olacaktı, ekstra birer parça çakıp yükselttim.
Sonuç olarak, istediğim şey sadece güç kablosu ve enstrüman kablolarını takıp çalmaya başlayabileceğim bir düzenekti, çok uğraşıyordum önceden kurmaya. Şu an bunu başardım. Tek eksiğim taşımak için sağlam bir çanta. Ölçüme göre 82X31X19 cm ölçülere sahip bir çanta bu işi çözecek. Bunun için de @antbalci ile irtibata geçtim, sağolsun dönüş yaptı, uygun bir zamanda (standart ölçüler olmadığı için) bana bir çanta yapacak. Yorumlarınızı almak isterim ve yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geleni yaparım.
 

Dosyalar

  • alt.JPG
    alt.JPG
    227.3 KB · Gösterim: 491
  • üst.JPG
    üst.JPG
    269.7 KB · Gösterim: 265
  • arka.JPG
    arka.JPG
    253.7 KB · Gösterim: 261
  • arka-alt.JPG
    arka-alt.JPG
    151.3 KB · Gösterim: 264
Geri
Üst